:: :: problem je G86 GPU .. :: :: reballing ce drzati mesec dva . :: :: nov chip nepostoji :: :: polovan nepostoj :: :: neka ti je Bosko (bog) u pomoci ... trazi drugu plocu ili prodaj lap u tom stanj :: :: ::
Probaj da ga otvoriš i izvadiš wireless karticu iz slota i varati je ponovo, mislim da je to jedini uređaj u PCI-express slotu. Nalazi se ispot tastature, evo kako da dođeš do nje: http://alturl.com/t2sei Imao sam isti slučaj i rešio sam ga na taj način Ako neće, donesi ga kod mene na kanal pa da pogledamo
Pa nigde, u tome i jeste problem. Za ceo laptop, tako neispravan, max 100€, kroz delove, da cekas 6 meseci do 200€. F650GS Dakar
:: gde bih mogao naci drugu plocu ili za koliko bih mogao prodati :: :: @dradisic probao sam da vadim ali nece ni sa karticom ni be :: gde si da donesem i kada ::
Ako ti treba reballing, ali zaista reballing na profesionalnoj mašini, a ne prženje čipa, javi se. Cena je 100€ i traje neograničeno uz čišćenje 1x godišnje.
E, Salex, to se ne radi tako… 1. Ovde se ne reklamira 2. Ako cemo tako, kod mene mu je isto to 80 evra :) Skup si mnogo.
F650GS Dakar
:: Ako ti treba reballing, ali zaista reballing na profesionalnoj mašini, a ne prženje čipa, javi se. Cena je 100€ i traje neograničeno uz čišćenje 1x godišnje :: :: Poz :: :: ::
Meni su rekli sa PCBerze da mogu da postavljam oglase jer plaćam reklamiranje.
Svejedno, ni ti nisi jeftin, samo si malo jeftiniji. :) Ovo ne može da bude jeftino ako ljudi hoće kvalitet i garanciju, neki momci to oprže duvaljkom i naplate 50€, i to radi mesec dana.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.