Pozdrav drugari, potrebna mi je pomoć oko odabira laptopa u vrednosti od 40.000 koji će mi biti službeni za neke prosečne potrebe, ja sam uvek preferirao HP laptopove zbog svoje robusnosti jer će sam laptop kao i ja biti vucaran po terenu, autu i industrijskoj proizvodnji tako da mi nisu potrebni fenseraji tipa klavir kućišta, glosi ekrana i ostalo. Bavim se instalacijom i održavanjem industrijskih štampača za obeležavanje i kodiranje i za to će mi biti potreban RS232 port ali imam odgovarajući konverter sa USB-a na RS232 tako da to nije bitno. Naravno u dokolici ću pogledati neki film ili odigrati nešto manje zahtevno pa je poželjno da ima koliko-toliko solidnu grafiku. Unapred hvala na odgovorima
Pa i HP i Lenovo ti imaju B950 i integrušu INTEL HD , isto ti je koji god da uzmeš mada ti ja preporucujem ovaj recimo http://www.winwin.rs/laptop-samsung-np300e5z-s07rs-15-6-intel-dc-b950-4gb-ddr3-320gb-gt520mx-512mb-bt-glan.html ima isto kao ta dva B950 ali zato ima 520mx grafu koja komotno može da pogura igrice , a ova pišljiva HD 2000 ti je mnogo slaba nikad ni jednu igricu na medium nećeš na njoj moći da igraš samo ćeš moći surf i to je to!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.