Procena za notebook iz naslova, 10 dana star, nekoriscen (nije ukljucivan, nije stavljana baterija), full pack, fiskalni racun i garancija 2 god. Koliko da trazim da relativno brzo ode (u roku od 10-ak dana), a da cena ipak bude korektna za obe strane? U prodavnicama je ~670€, je l` ok 600€?
modelje odličan ne znam razlog prodaje ... ali savetujem ti da pričekaš malo cene idu gore, a takođe se uvodi PDV 20% za koji dan, tako da će u radnjama biti oko 750e
PDV valjda ide na 20% od 1. oktobra (ako sam dobro informisan)? Za koliko (vremenski) realno moze da se ocekuje to povecanje cena?
Razlog prodaje je veoma jednostavan: nije moj notebook, a vlasniku hitno trebaju pare. Ugradjujem se pre nego sto to uradi neko drugi =]... Nisam halapljiv pa sam `formirao` cenu koja je ok za sve. Ko bude brz, dobice odlican laptopic za malo novca, a ja cu ipak imati neku zaradu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.