Salu na stranu pokusaj da se isprsish za lenovo y580 sa i5+gtx 660m,pa da se naigrash kao covek. To recimo na taj rezoluciji tera bf 3 multiplayer na medum,fps nikad ispod 60,imash review i dokaz na youtube.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
naravno da je aluminijum bolje hladi notebook od plastike ...
22.08.2012. 20:49
status: user broj poruka: 39
odgovor za ova dva pacijenta koji pljuju sve sto nije njihova roba ... pajseri jedni vi se kao nešto razumete ... 6490 1GB ddr5 loša grafika , aluminijum je loš Plastična sranja koja vi nudite su extra ... ha, ha, ha pa samo vas slušam ... debili nudiš mu 30% lošije i još pljuješ nešto sto u Gigatronu kođta oko 95-100.000 din ... sta reci za takve likove ... a ja vašim krševima ni reč nisam rekao do sada ... tišina bre nek čovek kupi šta oće ja sam samo ponudio .... nažalost notebook je već prodat
najbolje da će da es naigra sa tim plastikanerom i DDR3 mem kako te nije sramota da uopšte bilo šta komentarišeš.... porediš neuporedivo i sav pucaš od znanja ... brušeni aluminijum je loš, 6490 DDR5 je loša a nudiš nešto što je 30% lošije još u izdanju neke šklj firme dobro da mu Acer nisi ponudio ... au koji ste bre prevaranti ... samo varate ljude ovde .. UZAS
evo najbolja cena kvalitet .... pa gde to ima sem u PC Deal-u Brušeni aluminijum po ceni Plastike ... HP kao najbolji brend ... ne neki slj brendovi koji se proizvode za istočna tržišta ... adrijatic region ... kojima šarke puknu posle 2 godine korišćenja.. koji se kvare 10x u garantnom roku ...
Pacijenti koji samo pljujete tuđe bolje bi bilo da uzimate od mene i ljudima prodajete bar kvalitetnu robu, a ne da nudite krševe po tim cenama zaradite, a da ne prevarite ... naučite to jednom .... to je uspeh ... aj sad na učenje
Đole, brate Srbine, sad ga i ti lupaš ko Maksim po doviziji. Nemam ja ništa protiv na neko da i 180 hiljada za laptop, ako mu treba za posao, tj. nešto ozbiljno, ali za video igre??? Budimo ozbiljni, gluplje potrošenih para na komp, jednostavno nema.
Razum ja da je kriza i da maloprodajama gori pod nogama pa da je krenula bitka cak i po forumima za svakog potencijalnog kupca.
Al mani se toga, nece ti prodaja od toga skociti, samo ces biti okarakterisan kao neozbiljan pa ce ljudi da te zaobilaze.
Sto se tice emmi-ja, nemam nista sa njima, meni ni u dzep ni iz njega. Zato sam mu i rekao da procunja okolo i po ostalim radnjama. Ti laptopi su samo reper sta otprilike da se trazi.
- - -
Inace sto se laptopa za igre tice, imaju oni ljude koji ih kupuju, one koji se puno krecu a vole da se igraju, ili studenti koji podvale roditeljima laptop im kao treba da uce, a prze igre na njemu.
Inace zameniti normalan racunar za laptop u obicnim okolnostima je skroz bezveze sto zbog grejanja sto zbog niz ogranicenja laptopa koja proisticu iz njegove osnovne namene da bude prenosan i lak.
najidealnije idealno
:: :: * najbolje da mu ti uvalis neki i3 iz emmi-ja za 75.00 :: :: koji ste vi likovi .... uvaljivači sa najboljim nameram :: :: nije čudo sto niko ni ne gleda PC Berzu , svi je pljuju ... a sad mi je jasno zbog čeg :: :: :: :: ::
ma naravno nek covek ode i vidi ... ja sam mu samo ponudio notebook koji je relativno dobar po ceni HP Pavilion DV7 koji u gigatronu košta ... 95.000 din i u međuvremenu je prodat .... imam ja puno kupaca dnevno se proda 3 notebook-a
Problem je u pjuvanju nečega sto ne kažem ja da je kvalitet već se u svetu zna da je HP u samom vrhu i ranije nije bio zastupljen na našem tršištu sem u serijama compaq presario za istočna tržišta ... koje je naviklo na plastikanere i najlošije računare
Lenovo nije loš izbor jači je model ali je 15 i lošiji kvalitet izrade ... ako ti markozutic-u mozes čoveku da garantuješ za probleme koje može da ima zbog pregrevanja i da mu vratiš novac onda svaka čast .. jer ja to radim kada ljudi misle da su pogrešili ili nisu zadovolji u prvih 30 dana .... Hvala na saradnji i sve vam želim najbolje ....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.