Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Torba za Laptop 15,4 `
STRANA 1 OD 1
drPavlovic Torba za Laptop 15,4 ` 14.06.2007. 19:57 T4719

status: user
broj poruka: 16
Kupio sam pre neki dan Laptop, Toshiba Tecra , ekran je 15,4 `.

Jel ima neka preporuka za dobru torbu ? znaci oko 50-ak Eura da je.

Gledao sam u LapTop shopu Targusovu, svidja mi se, ali ajde da pitam jos jednom, mozda ima i nesto bolje

hvala unapred !

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik 14.06.2007. 22:11 #21743

broj poruka: 726

Targus TNS100,oko 20 eura.Meni je to najbolji izbor,zato sto nije ``debela`` kao ostali modeli.

http://images.google.com/images?hl=en&q=TNS100+Targus&btnG=Search+Images&gbv=2

vampirbg ... 15.06.2007. 00:01 #21748

broj poruka: 711
Sto volim kad engine automatski koriguje text... Ispade da imas ekran od 15,4 STOPE :)

Sto se torbe tice, imas ih gomilu i u Mamutu, ali se dobro zapitaj da li zelis torbu... Buduci da je ekran 15.4 to znaci da je srednje tezine i da je smor vukljati ga duze od 20ak minuta... Ukoliko zelis da ga nosas duze moj ti je predlog da pojuris ranac za laptop...

Ja sam imao prvo 15 inca laptop pa mi je bio pretezak da ga stalno vukljam okolo... Onda sam uzeo 14.1 koji je bio dosta laksi, ali opet pretezak da bi ga vukljao na ramenu npr sat vremena... Na kraju sam uzeo ranac i sve je ok... (torba stoji negde i skuplja prasinu)

Losa vest je da je kod nas takvo nesto jos uvek retkost (ja sam moj narucivao iz Nemacke), ali se isplati cimanje...
drPavlovic okj 15.06.2007. 19:56 #21797

broj poruka: 16
Hvala na savetu.
Inace, i ja sam primetio da ima sve vise ranaca za Laptop !! i to od skora, ranije toga nije bilo.
Veliki je izbor u Nemanjinoj ulici 32, tamo je neka firma List, i imaju dobre torbe.

Hvala svima jos jednom
i pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs