Imam Dell Vostro A840 sa Celeron 560 procesorom na 2,13Ghz ,skontao sam da mogu jeftino da nabavim neki C2Duo (T7300,T7500 ili tako neki) za njega pa me zanima sledece: Posto je socket PPGA478 a Chipset je Intel GM 965 -podrzava FSB do 800Mhz- da li ce raditi bilo koji C2Duo koji je za taj soc i sa FSB 800 ili manjim ili treba da obratim paznju na jos nesto?
Zato sto sam u medjuvremenu nasao da postoji vise verzija 965 chipseta GM,GME .. a lista podrzanih prcesora za te cipsetove se razlikuje ,npr na listi za GME ima T7500 a za GM nema,pa ne znam koliko to ima veze,da ne kupim procesor pa da posle ne znam sta cu s njim...
A temu sam postavio ponovo jer na onoj vise niko nije odgovarao i hteo sam da je obrisem ali nije moguce jer ima poruka pa sam poslao adminu da je obrise da ne spamujem bzv..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.