Naime dosao cale sinoc i doneo tv,neki hitachi deluje ok,32 inca full hd...
Elem,hocu da povezem lap i tv,licno msm da ja hdmi to hdmi kabl najboljer resenje? Stvar koja mi nije jasna su verzija hdmi,npr.lap ima 1.4,ovaj moj tv 1.3 a i sam izbor kablova,takodje video sam kao neki (win win)ultra giga blabla hdmi kabl kao za full hd,jel to sve isto ili?
Evo radnje u CackU(tu je naravno)i win win,pa sta preporucujete?
Bitna je dužina... tj. onaj koji ti je dostatan da dohvatiš iz udobna mesta, do povelika tv-a, tj. da ne smaraš vrat kružeći glavom levo-desno gore-dole ako si preblizu.
1.4 je unazad kompatibilan sa 1.3 i ostalim standardima kojih kod nas praktično ni nema. Inače u tvom konkretnom slučaju najobičniji kabl standarda 1.3 će biti sasvim dovoljan. 1.4 kabal ima jedine prednosti kod uređaja koji prenose 3D i WiFi signal a to većini za sada nije potrebno, dostupno a neće skoro ni biti. Znači ograničavajući faktor je TV koji podržava 1.3a standard mada to i nije neko ograničenje u pogledu čak i Full HD rezolucije koja je daleko manja od maksimalno podržane od strane standarda 1.3a.
WOT Nick: Vaske
:: Naime dosao cale sinoc i doneo tv,neki hitachi deluje ok,32 inca full hd.. :: :: Elem,hocu da povezem lap i tv,licno msm da ja hdmi to hdmi kabl najboljer resenje :: Stvar koja mi nije jasna su verzija hdmi,npr.lap ima 1.4,ovaj moj tv 1.3 a i sam izbor kablova,takodje video sam kao neki (win win)ultra giga blabla hdmi kabl kao za full hd,jel to sve isto ili :: :: Evo radnje u CackU(tu je naravno)i win win,pa sta preporucujete :: :: http://www.uspon.rs/katalog/167 :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.