ZNACI ZANIMA ME STA VI POZNAVAOCI MISLITE O OVA DVA MODELA? I NARAVNO NEMAM NISTA PROTIV DA SVAKO KO MISLI DA MOZE BOLJI ZA ISTU A JOS BOLJE MANJU LOVU DA SE UZME NEKA NAPISE KOJA MARKA I KOJI MODEL DA BI ZNAO STA DA GLEDAM ? U AMERICI SAM DAKLE AMAZON JE TU PA SE MOZE NACI SVASTA , HVALA UNAPRED !
U Americi si a gledas MSI govno!? Za te novce ja bih licno pazario Dell (XPS ili sa glavom vanzemaljca na poklopcu), dosli bi u obzir i HP ili eventualno neki (fegetski) Mac
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: U Americi si a gledas MSI govno!? Za te novce ja bih licno pazario Dell (XPS ili sa glavom vanzemaljca na poklopcu), dosli bi u obzir i HP ili eventualno neki (fegetski) Mac
Oba modela imaju gtx 670, oba isti procesor,ram , jedino vidi sto veci hard,posto vidim na amazonu da gt70 ima negde 500gb negde 750 negde 1tb, naravno proveri i ostale specifikacije modela koji trazis,eventualno obrati se ovde na forumu pre nego sto stigne/porucis...
dakle svakako gt70 ...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
??? Ako sam te dobro razumeo hoces da kazes da bi ti dao 1500 dolara za MSI GOVNO pored Dell-a, HP-a, Mac-a i Sony-ja?
p.s. Potrudi se ako je ikako moguce da misao spakujes u jedan post
:: Msi govno.... AHAhaahhaa... :: :: koliko je smesan ovaj forum ... :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135 :: :: :: U Americi si a gledas MSI govno!? Za te novce ja bih licno pazario Dell (XPS ili sa glavom vanzemaljca na poklopcu), dosli bi u obzir i HP ili eventualno neki (fegetski) Mac
I reci da je MSI govno,govno nije,ali za te pare moze neki dell ili asus.
Meni licno taj laptop super izgleda,konfa je odlicna,dobre ocene dobio od korisnike i na review-ovima,tu je jedino usrala nvidia koja je umesto da da joj gtx 670m bude kepler chip oni uzeli gtx 570 fermi nasvirali klokove i prodaju kao novu karticu. Razemum za mobilne karte nize klase,to je normalno i praktikuje se vec duze vreme,ali ovo je cista glupost,ili bolje reci bezobrazluk.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Imam dvojicu kolega koji imaju MSI. Od ta dva modela jedan je kupljen u nekom marketu a drugi (besniji) mislim u Cometrade-u. Na mom netbook-u sedmica radi stabilnije i brze nego na prvom. Sto se tice drugog kada hoce da igra neku igru mora obavezno da ga stavi na postolje, inace istopi se plastika. Vec je menjao hdd (dva meseca nakon isteka garancije). Kvalitet plastike je cista 0, oba monitora imaju opasno isijavanje uz donju ivicu, tako da nemam apsolutno ni gram pozitivnog misljenja o MSI-u
:: I reci da je MSI govno,govno nije,ali za te pare moze neki dell ili asus :: :: Meni licno taj laptop super izgleda,konfa je odlicna,dobre ocene dobio od korisnike i na review-ovima,tu je jedino usrala nvidia koja je umesto da da joj gtx 670m bude kepler chip oni uzeli gtx 570 fermi nasvirali klokove i prodaju kao novu karticu :: Razemum za mobilne karte nize klase,to je normalno i praktikuje se vec duze vreme,ali ovo je cista glupost,ili bolje reci bezobrazluk :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Pricash o necemu sto veze sa ovim modelom ovde nema
13.08.2012. 11:32
status: user broj poruka: 6875
Prvo,pominjesh plastikanere,pa svaki plastikaner je vreo kao rerna,drugar ima toshibu to je haos.
Drugo,ti laptopovi ko zna koje su kategorije? Ovaj je od aluminijuma,sto automatski znaci da su problemi sa temperaturom manji,ima ih naravno,svaki lap za gaming ih ima,ali podnosljivo.
Kobe:Ja bih to uzeo,nzm,lap izgleda super,ocene ljudi su pozitivni,ja sam kod poznanika bio na msi alu laptopu i mogu samo da kazem lap kao i svaki drugi,nishta bolje ili spectalurnije mi nisu bili asus,lenovo pa i dell. I na kraju taj msi,ima najjacu konfu,od drugih imash asus g75 sa gtx 660m ali za 100++ dolara vishe.
Ne kazem(posto ce biti ucke i bucke)da je msi ispred dela i asusa recimo naravno da nije,ali taj laptop je odlican,moze da prica ko sta hoce. A sony necu da komentarishem,ostalo je samo veliko ime.
ali MSI je bio i ostao govno. Gori kvalitet od Toshibe, dizajn 0, jedino što pokušavaju cenom da ti uzmu pare a zauzvrat dobiješ platično govance koje se pregreva. To što su se tek sad setili da kvrcnu malo aluminijuma je smešno.
Za 1500$ svidelo se tebi ili ne možeš Dell XPS da uzmeš koji će patos da obriše po svakoj stavci sa bilo kojim MSI-em. HP Envy serija takodje bang-for-buck daje puno. O Asusovoj ROG seriji da ne pričam, što bi trebalo i prvi izbor da bude kod gaming notebooka. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
`Nova legenda` ima solidne lapove, jako stabilne i dobijes dosta za ulozeni novac. Model koji si naveo je O.K. ali je skoro duplo jeftiniji od MS(ranja)I. Koliko si ti prijatelju spreman da izdvojis novaca za masinu? :: :: :: :: STA MISLITE O OVOME ??? MISLIM LAP IZ NASLOVA ?
U svakom slucaju, nemoj da kupujes krs za te pare, pre svega sto su to napucane masine i moraju imati adekvatno hladjenje i moraju biti napravljene od kvalitetnih komponenti. Niko normalan ne uzima u obzir MSI laptopove u cenomvnom rangu vecem od 400 evra. Ne mozes kupovati ono sto kod svih normalnih proizvodjaca kosta 2000$ za 1000, znaci da negde moras biti zakinut. Velika je to lova, budi oprezan, neoj da pizdis kada za godinu dana budes shvatio da si dao 1000$ za laptop kome je izbila sarka (vecita boljka svakog, ali SVAKOG MSIja. Licno bih isao prvo na Apple, onda na Dell - AW, pa tek onda na Sony, pa Asus, IBM Lenovo…
F650GS Dakar
:: :: PA NE BI ISAO DALJE OD 1000 ,1100 DOLARA :: ::
ako si vec u ameriki .. kontaktiraj lokalne nigrose sa coska .. mzoda mogu da nabave nesto `povoljno` .. samo im pridji i reci jooo brooo i ponudi sa pionirovim negroo bombonama
Pa to mu dođe ko vic za klinca koji neće da uđe u ćaletova kola jer ovaj vozi dačiju...
Al najviše mi se dopada kako si objasnio:
`Niko normalan ne uzima u obzir MSI laptopove u cenovnom rangu vecem od 400 evra.`
I moram priznati da se apsolutno slažem, to ti dođe kao što je nekada davno Fujicu-Siemens `ulivao` poverenje kupcima svojih laptopova davanjem garancije od godinu dana sa naglaskom da je za bateriju 6 meseci, baš se divim ljudima koji su ga i pored toga kupili...
WOT Nick: Vaske
:: A MSI ti je 1500… Zasto ga onda gledas… :: :: U svakom slucaju, nemoj da kupujes krs za te pare, pre svega sto su to napucane masine i moraju imati adekvatno hladjenje i moraju biti napravljene od kvalitetnih komponenti. Niko normalan ne uzima u obzir MSI laptopove u cenomvnom rangu vecem od 400 evra. :: Ne mozes kupovati ono sto kod svih normalnih proizvodjaca kosta 2000$ za 1000, znaci da negde moras biti zakinut. Velika je to lova, budi oprezan, neoj da pizdis kada za godinu dana budes shvatio da si dao 1000$ za laptop kome je izbila sarka (vecita boljka svakog, ali SVAKOG MSIja. :: Licno bih isao prvo na Apple, onda na Dell - AW, pa tek onda na Sony, pa Asus, IBM Lenovo :: :: F650GS Daka :: :: :: :: :: PA NE BI ISAO DALJE OD 1000 ,1100 DOLARA :: :: :: ::
Windows® 7 Home Premium, 64bit 3rd Generation Intel® Core™ i5-3210M (3MB Cache, up to 3.1GHz w/ Turbo Boost 2.0) 6GB Dual Channel DDR3 1600MHz 500GB 7,200 RPM SATA 3Gb/s 1 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 650M with Optimus™ 14.0` High Def (720p/1366x768) with WLED backlight Intel® Centrino® Wireless-N 2230 With Bluetooth 4.0 Slot Load Dual Layer DVD Burner (DVD+/-RW)
Dakle po svakoj stavci je M14x slabiji, uključujući i cenu. Lenovo je po meni best buy trenutno. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
U pravu si za Lenovo, ali ako hoces da imas glavu vanzenaljca i onako opasan izgled mora i da platis, ipak je to Alienware. Posto se opasno palim na Dell ja bih uzeo ono CUDO. Ti trazis maximum za ulozeni novac (sto Lenovo i nudi) tako da mislim da nema potrebe da trazis dalje sta i kako.
:: Lenovo Y580 nudi jako puno za uložen novac. I kod nas košta nešto oko 1000 evra, a ima Ivy Bridge i7 i najjači Kepler GTX660M :: :: Na Lenovo sajtu dobijaš sledeće za 999$: http://goo.gl/SSZ7 :: :: 3rd generation Intel Core i7-3610QM Processor( 2.30GHz 6MB :: Genuine Windows 7 Home Premium 6 :: NVIDIA GeForce GTX660M 2G :: 8.0GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MH :: 15.6` FHD LED Glare Wedge 1920x108 :: 500GB 7200 rp :: Bluetoot :: HDMI (Out :: :: Vanzemaljac nudi manje a plaćaš više :: :: Za 1100$ dobijaš ovo: http://goo.gl/Obhc :: :: Windows® 7 Home Premium, 64bi :: 3rd Generation Intel® Core™ i5-3210M (3MB Cache, up to 3.1GHz w/ Turbo Boost 2.0 :: 6GB Dual Channel DDR3 1600MH :: 500GB 7,200 RPM SATA 3Gb/ :: 1 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 650M with Optimus :: 14.0` High Def (720p/1366x768) with WLED backligh :: Intel® Centrino® Wireless-N 2230 With Bluetooth 4. :: Slot Load Dual Layer DVD Burner (DVD+/-RW :: :: Dakle po svakoj stavci je M14x slabiji, uključujući i cenu. Lenovo je po meni best buy trenutno :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.