Planiram da kupim laptop koji cu najvise koristiti za programiranje (Java). Igrice ne igram ali znam da ce me novi laptop naterati da odigram bar neku (PES, neku pucacinu i sl.)
Zanima me, izmedju ostalog, da li neko zna kolika je autonomija kod ovih modela i koliko je npr. manja kod 17` modela u odnosu na 15` (kao i razlika kod i5 i i7). Na sta bih jos trebalo da obratim paznju, koje su prednosti i mane navedenih modela? Da li postoji jos neki model koji biste mi preporucili? Mozda su 17` modeli prijatniji za rad zbog vece rezolucije, kakva su vasa iskustva?
ja sam pre 6 meseci uzeo laptop iz potpisa za 61,000 :D
a pre toga sam imao Dell n5110 sa i7 i pregrevao se pa sam ga vratio, preporucio bih ti da ga zaobidjes jer je od glossy plastike i 15` se pregreva. 17` verovatno nema tih problema.
sigurno da ce ti 17` vise odgovarati zbog radnog prostora ali ako planiras da ga nosis sa sobom cesto ( sto je i neka poenta imanja laptopa) onda zaobidji velike dijagonale i uzmi 15`, a ako ce ti laptop 99% blejati u stanu uzmi 17`
ja bi ti preporucio asusa k53 ili tog acera od 17` ako oces 17ticu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.