Apsolutno isto što i Prestigio 5080C PRO, samo im lepe druga imena i natpis na kutiji.
Jedino je Prestigio ispod 15000, imaš ga u Tempo supermarketima, tako da ako se odlučiš uštedi koju crvenu i uzmi Prestigio, hardver je identičan. Uz Prestigio stiže i jako fina futrola.
U kategoriji jeftinih tableta OK radi za surf i gledanje filmova, pušta bez problema i 1080p MKV - probao sam i neke od 10ak GB i rade bez problema, čitanje knjiga i sl.
Takođe sasvim OK rade i igrice tipa Ninja Fruit, Jewels i bilo šta što nije optimizovano za Tegra2/3 (čitaj Gameloft naslovi).
Solidno je odrađen, baterija je oko 6 sati aktivne upotrebe.
Najveća mana svih jeftinih tableta je što koriste TN panel i nemaju baš zavidne uglove gledanja.
Ako čitaš knjigu ili neki tekst može da bude malo zamorno to što moraš stalno da ih držiš pod određenim uglom kako ti se ne bi degradirao kvalitet slike.
Takođe, kao i većina sličnih tableta, nema Bluetooth i 3G, mada možeš da koristiš USB 3G modeme koje daju naši provajderi preko OTG kabla.
Bolje ti je da pogledaš neke modele sa IPS panelom, ili da malo sačekaš da se kod nas pojave tableti poput Nexus-a 7, koji su daleko bolji i biće cenovno oko 200€.
.. zavisi za šta MISLIŠ da ti treba? (to se obično promeni posle kupovine, što zbog toga jer u neznanju misliš pogrešno, što zbog toga što te oraničenja ili neslućene mogućnosti odvedu na drugi put...).
sto znaci ne mozes da se povezes na net kada ti wi-fi nije dostupan t.j ne mozes na net preko mobilne mreze ,e sad ako ti to ne znaci nista onda je OK ,nekome to znaci.
Nisi procitao moj post, naravno da može da se poveže.
Jedan način je da se poveže preko nekog telefona koji ima 3g na kome će da pusti hotspot.
Druga varijanta da mu na USB port zakači USB 3G modem, kod koga god da uzme 3G pretplatu ako joj tako nešto treba, daju USB modeme za 1 dinar.
Probao sam sa Telekom i Telenor USB modemima - neki Huawei, samo utakneš u OTG kabl i za 10ak sekundi 3G radi.
S druge strane, ako ide na 3G pretplatu i to joj treba ima bolji izbor tableta kod mobilnih operatera.
:: sto znaci ne mozes da se povezes na net kada ti wi-fi nije dostupan t.j ne mozes na net preko mobilne mreze ,e sad ako ti to ne znaci nista onda je OK ,nekome to znaci :: :: ::
u principu to je što prosto, kada može komplikovano.Ima ZTE tablet sa GPRS povoljno neka potrazi.
:: Nisi procitao moj post, naravno da može da se poveže :: :: Jedan način je da se poveže preko nekog telefona koji ima 3g na kome će da pusti hotspot :: :: Druga varijanta da mu na USB port zakači USB 3G modem, kod koga god da uzme 3G pretplatu ako joj tako nešto treba, daju USB modeme za 1 dinar :: :: Probao sam sa Telekom i Telenor USB modemima - neki Huawei, samo utakneš u OTG kabl i za 10ak sekundi 3G radi :: :: S druge strane, ako ide na 3G pretplatu i to joj treba ima bolji izbor tableta kod mobilnih operatera :: :: :: :: sto znaci ne mozes da se povezes na net kada ti wi-fi nije dostupan t.j ne mozes na net preko mobilne mreze ,e sad ako ti to ne znaci nista onda je OK ,nekome to znaci :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.