Mozda deluje apsurndno,ali uletela drugaru super ponuda na akciji,pa nema mnogo vremena za cekanje,tako nam je pobegao(proda se)jedan hp. Pitanje za vlasnike dell lapova i druge naravno : Ko je zvanican uvoznik i serviser Dell laptopova? hvala
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ne znam da li se nesto menjalo u medjuvremenu. Sto se tice servisa ne znam kakvi su. Ovo mi je treci Dell koji imam i prethodnih 6-7 godina nisam imao apsolutno nikakvih problema
Pin Computers Djordja Stanojevica 12 Novi Beograd (Sediste: Novi Sad)
Uvoznik Dell-a i serviser
Pin nazalost radi servis Dell laptopova samo u garantnom roku.
Iako je NB u garantnom roku, mana Pina za nas iz Beograda je sve sto dodje na servis salje se u Novi Sad, tamo se radi dijagnostika i testiranje, pa se sve to vraca nazad za Bg.
U mom slucaju su retko kad bili ekspeditivni i uglavnom sam uvek morao da cekam zakonski rok do 40 dana i duze da mi zavrse reklamaciju...
EWE comp Cara Dušana 212 Zemun
Uvoznik Dell-a i serviser
Pre nego sto je EWE postao jedan od vecih dobavljaca, primarna delatnost im je bila servis NB
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.