Ovo je malo visa klasa HP-a, kao i pavillion DV6. Izrada na ovim modelima je izuzetna, verovatno bruseni aluminijum u ovom slucaju, takodje su tanji od onih plastikanera G serije i probookova. Jednostavno skupi su zbog prestiza. Ako ti je bitan izgled i kvalitet izrade ne razmisljaj uzmi ovaj, a ako ides na performanse onda trazi nekog asusa N serije za ove pare i bices zadovoljan.
razgledam po malo sta se desava na trzistu da ne ispadnem iz forme ,i skupljam pare za nesto sto ce bas da valja naravno sa jakom grafikom i procesorom mada dok skupim kintu proci ce jos 3,4 meseca
haha NE :P nisu mi javili licno uclanjen sam u njihovoj grupi na fejsu pa vidim sta kace na ponudi,zapao mi za oko po dizajnu ali i cena pa me zainteresovalo da vidim sta strucniji kazu,nego mene zanima kad vec rekoste da je amd slab sa procesorima u laptopovima znaci li to da ovi laptopovi ne mogu da isprate jace igrice i ako imaju jaku graficku i to u cf-u?
:: Vredi, kupuj 2, :: cim su ti javili oni licno da je extra :: to mora da je stvarno extra :: :: Dobio si bolje predloge :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.