Ljudi, koji bi tablet preporucili do 300 evra, da li ima u tom novcanom opsegu dobrih? I da, video sam onu neku foru, kao laptop a mozes da skines ekran pa ti bude kao tablet... Da li je to jako skupo?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ljudi, koji bi tablet preporucili do 300 evra, da li ima u tom novcanom opsegu dobrih :: I da, video sam onu neku foru, kao laptop a mozes da skines ekran pa ti bude kao tablet... Da li je to jako skupo ::
Da li primecujete kako su ljudi talentovani da naprave opis (prezentaciju) stvari koju prodaju. Kao da im se naplacuje kucanje, a i sem toga od ovog lika nikada ne bi kupio jer po slikama mislim da bi mi prodao samo dok. Ovo me strasno podseca na vozace koji ne daju zmigavac a skrecu kao da se placa struja ili ne daj boze da im ne crkne sijalica.
Oprostite za off ali ponekad me stvarno ovako nesto iznervira.
Pozdrav svima.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Sve preporuke od mene za tablet, imao sam i odlican je. Evo ti sa oglasa lin :: :: http://www.kupujemprodajem.com/asus-transformer-2482436-oglas.htm?filter_id=599296 :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Ljudi, koji bi tablet preporucili do 300 evra, da li ima u tom novcanom opsegu dobrih :: :: I da, video sam onu neku foru, kao laptop a mozes da skines ekran pa ti bude kao tablet... Da li je to jako skupo :: ::
Samo tegra 3 i nista vise! Fujitsu ah 530 Intel P6100 2x2.0 ghz 2gb ddr3 1066mhz cl7 320gb hdd ati 550v wifi,cam,bluetooth,spillresistant keyborard. 30000 din 18 meseci u garanciji!
Malo teze za 300e. Bio je jedan Prime za 320e ali odmah otisao (i to bez docka, naravno).
@ixtro- o cemu pricas?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Samo tegra 3 i nista vise :: Fujitsu ah 53 :: Intel P6100 2x2.0 gh :: 2gb ddr3 1066mhz cl :: 320gb hd :: ati 550 :: wifi,cam,bluetooth,spillresistant keyborard :: 30000 din 18 meseci u garanciji! :: ::
i to meni naravno, u garanciji, stigaop mi gps dongle itd resio se iPad 1 (mada je meni apple zakon) ali ovaj je lep brz i elegantan takodje tako da nije mi zao sto sam zamenio ios za android
:: Malo teze za 300e. Bio je jedan Prime za 320e ali odmah otisao (i to bez docka, naravno) :: :: @ixtro- o cemu pricas? :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Samo tegra 3 i nista vise :: :: Fujitsu ah 53 :: :: Intel P6100 2x2.0 gh :: :: 2gb ddr3 1066mhz cl :: :: 320gb hd :: :: ati 550 :: :: wifi,cam,bluetooth,spillresistant keyborard :: :: 30000 din 18 meseci u garanciji! :: :: :: ::
Kome jos treba mobilni internet toliko da bi placao hiljadarku mesecno? Ja telefon placam 550, a tih 600mb sto imam uz pretplatu ni pola ne potrosim. Dosta je para 1000/m da se izdvoji za nesto sto ce retko da ti treba.
:: Da već nemam tablet verovatno bih išao na onu ponudu u VIP-u za Transformer 300TG uz 10GB mesečno :: :: http://www.vipmobile.rs/mobilni-telefoni/internet-uredjaji/asus-transformer-pad-300tg.1877.htm :: :: Za 300€ uzmeš transformera sa dockom, i posle za pretplatu od 1000 din imaš 10GB 3G-a. :: :: Ispada da te isto košta 3G model kao WiFi only u slobodnoj prodaji + deo plaćaš na rate + imaš 10GB mesečno :: ::
Ma samo to da je napisao 3 reci o njemu i da nije slikao naj bitniju stvar (koju prodaje) sam tablet. Ala je vruce moram da idem odmah na ladno pivce negde.
Pozdrav.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Pazi ako pijes ispred zadruge, oce da udari u glavu :)
A jbs sliku, pozoves i pitas sta i kako, pa mu kazes da ces da dodjes licno da uzmes i istestiras, pa mu kazes da ti slika ipak i posalje, pa ako vidis da je stvarno ok, onda ne moras ni da ides licno. Znam da se ovaj prodaje ima pola godine. Ja sam svoj kupio i prodao a ovaj jos na oglasima, bila mu jaka cena. Sad je ok.
:: Ma samo to da je napisao 3 reci o njemu i da nije slikao naj bitniju stvar (koju prodaje) sam tablet :: Ala je vruce moram da idem odmah na ladno pivce negde :: :: Pozdrav :: :: i5-2500k Costa Rica @ 4.2Gh :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: X-Fi XtremeGame :: Corsair 750W :: Windows 7 Ultimate 6 :: ::
No offense, ali nemate vi pojma :), jedini ko je delimicno pogodio u metu je mighty :).
Prva stvar Google je predstavio tablet koji ima ime Nexus 7, cena u USA je 200$, znaci kod nas ce biti za par meseci takav neki nov po ceni od 250 e, ok neko kaze 7`. Trenutno izlazi u prodaju Transformer Infinity koji ima Retina display, Infinity ima cenu Prime-a od pre par meseci (500e do 600e) nov, dok cena prime-a pada za 100e. Sto implicira sledece, ako je nov prime-a oko 400e, polovan mora biti oko 300 sto je mnogo bolje od klasicnog transformera i tako tih zajebancija.
Takodje pogledaj iPad 2, nov je oko 400e u Bg-u, ali mislim da se on ne isplati uopste.
Takodje kruze rumori da ce Google izbaciti Nexus 10` tablet po ceni od 300$ u USA. I da bio je pre u VIP-u ili Telenoru Vodafone Smart Tab koji je bukvalno isti kao Galaxy Tab 10.1, cena je bila oko 300 e :).
Moj savet ti je da cekas, jer mnogo prica kruzi oko 7.85` iPad-a.
Koliko vidim covek nije pitao da kupi tablet za par meseci ili neki koji jos i ne postoji i ne zna se kada ce da postoji. A preporuciti iPad 2 pored transformera necu ni da komentarisem. Ne znam samo sta je mighty pogodio? Rekao coveku da uzme da placa soma dinara mesecno net koji mu verovatno ne treba?
Covek je pitao koji tablet da kupi za odredjenu cifru, dobio je odgovor koji je validan u sadasnjosti a ne u neizvesnoj buducnosti. Tako da gile, ipak je tvoj fail :P No body cares about rumours
:: No offense, ali nemate vi pojma :), jedini ko je delimicno pogodio u metu je mighty :) :: :: Prva stvar Google je predstavio tablet koji ima ime Nexus 7, cena u USA je 200$, znaci kod nas ce biti za par meseci takav neki nov po ceni od 250 e, ok neko kaze 7`. Trenutno izlazi u prodaju Transformer Infinity koji ima Retina display, Infinity ima cenu Prime-a od pre par meseci (500e do 600e) nov, dok cena prime-a pada za 100e. Sto implicira sledece, ako je nov prime-a oko 400e, polovan mora biti oko 300 sto je mnogo bolje od klasicnog transformera i tako tih zajebancija :: :: Takodje pogledaj iPad 2, nov je oko 400e u Bg-u, ali mislim da se on ne isplati uopste :: :: Takodje kruze rumori da ce Google izbaciti Nexus 10` tablet po ceni od 300$ u USA. I da bio je pre u VIP-u ili Telenoru Vodafone Smart Tab koji je bukvalno isti kao Galaxy Tab 10.1, cena je bila oko 300 e :) :: :: Moj savet ti je da cekas, jer mnogo prica kruzi oko 7.85` iPad-a :: :: Pozdrav!
Pogodio je tablet koji moze da se nadje za solidne pare polovan. Moje misljenje je da ce sada biti lep broj polovnih Prime-ova zbog Infinity-a. Inace bolje da saceka malo i uzme pravi tablet nego vec vise od godinu dana star Transformer za koji nece biti update-ova Androida vec ce morati da se zeza sa ROM-ova. Takodje u oktobru treba da se pojavi Microsoft Surface, tako dase moze ocekivati lep broj polovnih tableta.
Danas je mozda dobra kupovina taj Transformer, ali za najkasnije mesec dana videce koliko se istrcao.
Pozdrav!
:: Koliko vidim covek nije pitao da kupi tablet za par meseci ili neki koji jos i ne postoji i ne zna se kada ce da postoji. A preporuciti iPad 2 pored transformera necu ni da komentarisem. Ne znam samo sta je mighty pogodio? Rekao coveku da uzme da placa soma dinara mesecno net koji mu verovatno ne treba? :: :: Covek je pitao koji tablet da kupi za odredjenu cifru, dobio je odgovor koji je validan u sadasnjosti a ne u neizvesnoj buducnosti. Tako da gile, ipak je tvoj fail :P No body cares about rumour :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: No offense, ali nemate vi pojma :), jedini ko je delimicno pogodio u metu je mighty :) :: :: :: :: Prva stvar Google je predstavio tablet koji ima ime Nexus 7, cena u USA je 200$, znaci kod nas ce biti za par meseci takav neki nov po ceni od 250 e, ok neko kaze 7`. Trenutno izlazi u prodaju Transformer Infinity koji ima Retina display, Infinity ima cenu Prime-a od pre par meseci (500e do 600e) nov, dok cena prime-a pada za 100e. Sto implicira sledece, ako je nov prime-a oko 400e, polovan mora biti oko 300 sto je mnogo bolje od klasicnog transformera i tako tih zajebancija :: :: :: :: Takodje pogledaj iPad 2, nov je oko 400e u Bg-u, ali mislim da se on ne isplati uopste :: :: :: :: Takodje kruze rumori da ce Google izbaciti Nexus 10` tablet po ceni od 300$ u USA. I da bio je pre u VIP-u ili Telenoru Vodafone Smart Tab koji je bukvalno isti kao Galaxy Tab 10.1, cena je bila oko 300 e :) :: :: :: :: Moj savet ti je da cekas, jer mnogo prica kruzi oko 7.85` iPad-a :: :: :: :: Pozdrav!
Prvo ne znamo da li čoveku treba ili ne treba mobilni Net.
Drugo:
TF300TG 3G 32GB sa dockom košta kod nas u prodaji oko 67 hiljada. TF300T wifi 32GB sa dockom košta 56K TF300TG 3G 32GB u VIP-u košta 36K + 24*1K što izađe 60K ukupno, dakle za 4K više od WiFI modela ili 6K manje nego u slobodnoj prodaji imaš još i dve godine net i plaćaš ga na rate. VIP-ova varijanta je tu bolja nego da kupi TF300 u radnji.
Treće porediš cene novih iz radnje sa oglasima, koji su jednom trenutka aktuelni, sledećeg nisu.
Ti si preporučio da kupi polovnog Prime-a, a isto tako nisi pitao da li možda hoće da koristi WiFi ili GPS - pošto i sa jednim i sa drugim Prime ima problem sa slabim kvalitetom signala zbog alu kućišta, što je i Asus priznao i besplatno slao vlasnicima GPS donglove kako bi ispeglao grešku, ko je prihvatao takvo rešenje.
A to što ti svaki čas preko Network Monitora gledaš koliko si KB potrošio i da li ćeš imati da ti ostane do kraja meseca pa brže bolje gledaš da nađeš otvoren WiFI ne odgovora svakome. Kolege po terenu konstanto svakog meseca imaju min 3-5GB potrošenog, baš će da gube vreme da jure WiFI,
:: Koliko vidim covek nije pitao da kupi tablet za par meseci ili neki koji jos i ne postoji i ne zna se kada ce da postoji. A preporuciti iPad 2 pored transformera necu ni da komentarisem. Ne znam samo sta je mighty pogodio? Rekao coveku da uzme da placa soma dinara mesecno net koji mu verovatno ne treba? :: :: Covek je pitao koji tablet da kupi za odredjenu cifru, dobio je odgovor koji je validan u sadasnjosti a ne u neizvesnoj buducnosti. Tako da gile, ipak je tvoj fail :P No body cares about rumour :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: No offense, ali nemate vi pojma :), jedini ko je delimicno pogodio u metu je mighty :) :: :: :: :: Prva stvar Google je predstavio tablet koji ima ime Nexus 7, cena u USA je 200$, znaci kod nas ce biti za par meseci takav neki nov po ceni od 250 e, ok neko kaze 7`. Trenutno izlazi u prodaju Transformer Infinity koji ima Retina display, Infinity ima cenu Prime-a od pre par meseci (500e do 600e) nov, dok cena prime-a pada za 100e. Sto implicira sledece, ako je nov prime-a oko 400e, polovan mora biti oko 300 sto je mnogo bolje od klasicnog transformera i tako tih zajebancija :: :: :: :: Takodje pogledaj iPad 2, nov je oko 400e u Bg-u, ali mislim da se on ne isplati uopste :: :: :: :: Takodje kruze rumori da ce Google izbaciti Nexus 10` tablet po ceni od 300$ u USA. I da bio je pre u VIP-u ili Telenoru Vodafone Smart Tab koji je bukvalno isti kao Galaxy Tab 10.1, cena je bila oko 300 e :) :: :: :: :: Moj savet ti je da cekas, jer mnogo prica kruzi oko 7.85` iPad-a :: :: :: :: Pozdrav!
Prvo, da mu treba mobilni net, to bi rekao i pitao sta ima da se kupi na paket.
Drugo, ne znam sto uopste gledas te cene kad covek nije ni pomenuo cenu blizu 60, 70 hiljada.
Trece, izvini, sta poredim? Cene iz radnji sa cime? Uopste ne znam o cemu pricas jer ja nisam ni pomenuo nikakvu radnju niti koliko je koji uredjaj nov.
Dalje, mogu da zamislim koliko nekom ko je 90-o godiste potreban GPS, tako da mu nece biti frka ako bude morao da koristi GPS dongle,a za wifi nije toliko slab signal da ne moze da koristi, i pretpostavio sam da ce 100% vremena tablet na wifi da koristi. Ne vidim potrebu davati 1000din mesecno da bi jednom u 5 meseci izneseo tablet da te vide ljudi kako koristis napolju. Drugo je ljudima kojima treba za posao i koji su stalno na terenu. Oni nek uzmu 3g verziju.
A to sto si vidovit mi je najvise simpaticno- u network monitor ne ulazim uopste jer mi svakog meseca pretice po 200Mb i prenosi se u naredni mesec. Trenutno imam oko 750Mb a vec je skoro pola meseca proslo, a ne stedim uopste, i sve sinhronizacije su mi ukljucene.
Dakle- covek je trazio koji tablet SADA da kupi za max TRISTA evra.
@Gile- a kakav je to `pravi` tablet ako ovo nije `pravi` tablet? Dobra ti fora da preporucis zakrzljali iPad 2, a onda pominjes kako tf101 nece da dobija update x)
:: Prvo ne znamo da li čoveku treba ili ne treba mobilni Net :: :: Drugo: :: :: TF300TG 3G 32GB sa dockom košta kod nas u prodaji oko 67 hiljada :: TF300T wifi 32GB sa dockom košta 56 :: TF300TG 3G 32GB u VIP-u košta 36K + 24*1K što izađe 60K ukupno, dakle za 4K više od WiFI modela ili 6K manje nego u slobodnoj prodaji imaš još i dve godine net i plaćaš ga na rate. VIP-ova varijanta je tu bolja nego da kupi TF300 u radnji :: :: Treće porediš cene novih iz radnje sa oglasima, koji su jednom trenutka aktuelni, sledećeg nisu :: :: Ti si preporučio da kupi polovnog Prime-a, a isto tako nisi pitao da li možda hoće da koristi WiFi ili GPS - pošto i sa jednim i sa drugim Prime ima problem sa slabim kvalitetom signala zbog alu kućišta, što je i Asus priznao i besplatno slao vlasnicima GPS donglove kako bi ispeglao grešku, ko je prihvatao takvo rešenje :: :: A to što ti svaki čas preko Network Monitora gledaš koliko si KB potrošio i da li ćeš imati da ti ostane do kraja meseca pa brže bolje gledaš da nađeš otvoren WiFI ne odgovora svakome. Kolege po terenu konstanto svakog meseca imaju min 3-5GB potrošenog, baš će da gube vreme da jure WiFI :: :: :: :: :: Koliko vidim covek nije pitao da kupi tablet za par meseci ili neki koji jos i ne postoji i ne zna se kada ce da postoji. A preporuciti iPad 2 pored transformera necu ni da komentarisem. Ne znam samo sta je mighty pogodio? Rekao coveku da uzme da placa soma dinara mesecno net koji mu verovatno ne treba? :: :: :: :: Covek je pitao koji tablet da kupi za odredjenu cifru, dobio je odgovor koji je validan u sadasnjosti a ne u neizvesnoj buducnosti. Tako da gile, ipak je tvoj fail :P No body cares about rumour :: :: :: ::
@Snoopy Tesko da ce prvi Transformer biti interesantan Asus-u u pogledu upgrade-a na JB. Tek posle dolazi inferioran hw koji je znatno sporiji u odnosu na prime, a tek u odnosu na ipad2, a tek ipad3. Ako dodas na to pricu da Nexus 7 ima Tegru 3 i da pocinje da se shippuje u USA za 5 do 7 dana sto implicira da ce se kroz nekih mesec dana pojaviti u oglasima dolazis do zakljucka da je taj transformer kec losa kupovina :).
A sto sam mu prepotucio iPad 2, fensi je i ima brdo app-ova i uklapa se u budzet.
Sve to lepo, al zavrsava se na tome fensi- ekran ne moze ni da prismrdi transformeru, a da ne pricam o samom user experience-u. Na iPadu provrtis levo desno one ikonice i cao.
Elem, mislim da je dosta sto se ove teme tice, posto je lik zapalio i bole ga brige da se javi x)
:: @Snoopy Tesko da ce prvi Transformer biti interesantan Asus-u u pogledu upgrade-a na JB. Tek posle dolazi inferioran hw koji je znatno sporiji u odnosu na prime, a tek u odnosu na ipad2, a tek ipad3. Ako dodas na to pricu da Nexus 7 ima Tegru 3 i da pocinje da se shippuje u USA za 5 do 7 dana sto implicira da ce se kroz nekih mesec dana pojaviti u oglasima dolazis do zakljucka da je taj transformer kec losa kupovina :) :: :: A sto sam mu prepotucio iPad 2, fensi je i ima brdo app-ova i uklapa se u budzet :: :: Pozdrav!
Transformer ima dobru organizaciju na nivou OS-a. U pogledu app-ova itd. iPad je i dalje nenadmasiv.
Pozdrav!
:: Sve to lepo, al zavrsava se na tome fensi- ekran ne moze ni da prismrdi transformeru, a da ne pricam o samom user experience-u. Na iPadu provrtis levo desno one ikonice i cao. :: :: Elem, mislim da je dosta sto se ove teme tice, posto je lik zapalio i bole ga brige da se javi x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: @Snoopy Tesko da ce prvi Transformer biti interesantan Asus-u u pogledu upgrade-a na JB. Tek posle dolazi inferioran hw koji je znatno sporiji u odnosu na prime, a tek u odnosu na ipad2, a tek ipad3. Ako dodas na to pricu da Nexus 7 ima Tegru 3 i da pocinje da se shippuje u USA za 5 do 7 dana sto implicira da ce se kroz nekih mesec dana pojaviti u oglasima dolazis do zakljucka da je taj transformer kec losa kupovina :) :: :: :: :: A sto sam mu prepotucio iPad 2, fensi je i ima brdo app-ova i uklapa se u budzet :: :: :: :: Pozdrav!
To kome treba miliardu nekih stvari cisto da ih ima. Ja za sada nisam pomislio da mi nesto fali na androidu, da fali pa ajde, tako da to sa aplikacijama u mom slucaju ne pije vodu.
:: Transformer ima dobru organizaciju na nivou OS-a. U pogledu app-ova itd. iPad je i dalje nenadmasiv :: :: Pozdrav Pozdrav!
dan ne pratim temu, nisam zapalio :D Tu sam, ne treba mi mobilni net, vec imam potpisan ugovor za ADSL na nekoj akciji, a ni kupovina nije toliko hitna, moze sacekati 15 dana do mesec. Svidja mi se ovaj asus, sasvim je kul forica. A ovako tableta bez tastature kakvih ima, ovo mi mnogo sto neko pise 500-600e
Ako hoces da gledas filmove asus transformer kec zaobidji. 1080 radi smao kao slajd sou a 720 radi malo bolje od tog. Ima hdmi koji je tu stavljen samo radi fore. Kad se poveze sa tv usledi veliko razocaranje. Najbolja stvar na transformer kecu je ekran koji je stvarno odlican.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.