elem, prica ide ovako donese mi komsija gore navedeni laptop, doneo ga iz nemacke, da mu instaliram win (imao na sebi win7 na svabskom ali je bas sporo radio) posto ima 2gb rama, kaze ubaci ti meni Xp ja uzmem, i rekoh cas cu to butujem cd, formatiram c, i taman kad treba da krene instalacija trt izbaci gresku evo slika http://i45.tinypic.com/25zs32f.jpg ja se sablaznuo :) ladno mi kaze da nema hard disk odem kod ortaka uzmem drugu instalaciju xp-a, pokrenem, opet isto sranja na kraju, rekoh ajde da probam dal oce win7, pokrenem instalaciju, prodje sve glat obavestio komsiju da na njegov laptop ne ide xp i posavetovao ga da kupi jos ram-a :) jer imao neko slicna iskustva?
skini neku verziju XP-a koja ima integrisan SATA drajver.Verzija koju imaš nema taj drajver i zato ne vidi HDD. Ili mu stavi win7 32 bit.Meni je sa 2 gb ram-a na FS Amilo pi2540 win7 radio super.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.