Evo ovako.Moja devojka je kupila ovaj laptop pre par meseci.Nije ga mnogo ni koristila posto joj je pao pa je prs`o ekran.Popucao je skroz i treba mu zamena. Gde mogu da nadjem ekran bas za ovaj model?Imam drugara koji moze da ga zameni
Ako sve ostalo radi kako treba, najbolje bi bilo da rasklopis i izvadis ekran i vidis kakav flet kabl koristi 20 pinski, 30 pinski... na osnovu modela ekrana mozes naci specifikaciju i videti koji je tip. inace imas po oglasima od 25 pa navise.
Aha.Pa ajde pogledacu koliko ima pinova i koji je model pa cu da napisem ovde,da mi neko pomogne da nadjem odgovarajuci ekran.Ja sam mislio da mora bas isti da bude
E sad kao sto ti rekose uvazene kolege, od tog maltene nema vajde.
Osim ako nije problem da se pukne +150 evrica za tu vrstu ne paznje.
Lepo ti jedino ostaje da napravis desk od njega, tj da ga nakacis na monitor i uzivas, ja ovaj moj raspad od FS-a koristim tako evo vec treca godina i nemam primedbi.
A HP 4173, mi je padao par puta, jednom sam cak i ja pao na njega i jos je bez ogrebotine, jbg kvalitet
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.