Drustvo treba mi predlog za neko ovakvo cudo ali bi bilo super kada bi na njemu trcao neki Windows sa Office paketom i da obavezno ima jedan USB konektor. Apple iPad je super ali nema USB a ne znam da li se preko ugradjenih prorama moze otvoriti doc, xls i slicno
Radio sam na njemu malcice,i kad uporedim sa ostalim tabletima koje sam koristio ipad je daleko ispred njih. Nazalost nema usb konektor,sto se tice office,postoji nekoliko alternativa.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Nisi rekao koliko para. Moja preporuka za asus transformer pa za koji budes imao kinte. Jos ide sa tastaturom, dobitna kombinacija. iPadu fali dosta kljucnih stvari pa mi zato nije izbor iako ima ogromnu rezoluciju.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Drustvo treba mi predlog za neko ovakvo cudo ali bi bilo super kada bi na njemu trcao neki Windows sa Office paketom i da obavezno ima jedan USB konektor. Apple iPad je super ali nema USB a ne znam da li se preko ugradjenih prorama moze otvoriti doc, xls i slicn :: :: Hval ::
Sta ce mu tastatura ako oce Tablet? Koliko znam to niko ne drzi osim asusa koji je igracka u odnosu na ipad.A da nepricam koliko vise imas aplikacija za ipad aj blago meni ti na app store pa pogledaj sta nude ,ovde neces naci odgovor jer ovde 95 % nije videlo ipad uzivo a kamoli koristilo
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: Nisi rekao koliko para. Moja preporuka za asus transformer pa za koji budes imao kinte. Jos ide sa tastaturom, dobitna kombinacija. iPadu fali dosta kljucnih stvari pa mi zato nije izbor iako ima ogromnu rezoluciju. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Drustvo treba mi predlog za neko ovakvo cudo ali bi bilo super kada bi na njemu trcao neki Windows sa Office paketom i da obavezno ima jedan USB konektor. Apple iPad je super ali nema USB a ne znam da li se preko ugradjenih prorama moze otvoriti doc, xls i slicn :: :: :: :: Hval :: ::
Coveku treba usb i office, a kad kucas dakako je lakse na tastaturi koja se jednim klikom skida. Da ne pominjem to sto ima bateriju u sebi. Niko nije rekao da iPad ne valja, nego u ovoj situaciji covek trazi nesto drugo.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Nek uzme onda netbook ili laptop to sto on oce je jedno a sta se nudi je drugo
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: Coveku treba usb i office, a kad kucas dakako je lakse na tastaturi koja se jednim klikom skida. Da ne pominjem to sto ima bateriju u sebi. Niko nije rekao da iPad ne valja, nego u ovoj situaciji covek trazi nesto drugo :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Cek polako za sta ti tacno treba tablet, tacno definisi posao. Excel, PowerPoint i Word fajlove otvaraju opusteno aplikacije na iPadu. Mislim da znam sta je ubedljivo najbolji izbor za tebe, ali javi se :).
Svidja mi se transformer, ima sve funkcije...ako neko zna cenu ovde kod nas ili preko tim bolje. Otvoren sam i za druge predloge. Hvala Snupiju i VMARCU na predlogu
Na ovom Androidu ide kapiram Open ili Libre Office kao na smartphone?
P.S. nije za mene ovo cudo, a treba da bude PDA, elegantan i prenosan a da moze da ima USB ext
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.