Lap-do 90k plafon+pitanje za ati mobility drivere?
STRANA 1 OD 1
djokosrb
Lap-do 90k plafon+pitanje za ati mobility drivere?
01.07.2012. 00:13
T46471
status: user broj poruka: 6875
Drugar ce (verovatno)uzeti lap za neki dan.
Kratko i jasno,igrace igre i 17.3 ekran pod obavezno. Sto se tice igara,nishta preterano zahtevno,igra aktivno online Starcraft II i Dota II i voleo bi da odigra heroje 6.
Naleteo sam na ovaj,ustedeo bi 10k:
http://www.laptopcentar.rs/product/HP-Pavilion-dv7-6002em - LE904EA - 11201107 Sto je u startu super,lometam se vec nedelju dana i za taj novac(znaci do 90k nema bolje,da je 17.3)ovo je neka akcija,ostali lapo 17.3 inca takvih performansi idu i do 90k. Neki drugi predlog?
Pitanje sto se tice ati mobility drivera : Ovo je stvar koja mi nikako nije jasna,odem na njihov sajt izaberem mobility drivers i model grafike,search,on mi izbaci samo neki verification tool,znaci bolest.Gledam po netu ljudi se isto zale,na nekoliko mesta sam kao nasao 12.4 mobility drivere. Pa ako neko ima mobility radeon,njegova iskustva i saveti. Lapovi sa gt 555m(koje po performansam kao hd 6770m,negde cak i iza)kostaju i do 90k,tako da nema nekog smisla,placati isti shit 10k vishe. hvala
Stvar je prilicno jednostavna, te M grafike su uglavnom zalemljene za MB tako da tu nema nekih unapredjenja a sam integrator u tvom slucaju HP ce doraditi vozace za GPU...
Kod mene na DELL N5010 je HD5470 i verovao ili ne on najbolje radi sa vozacima koje skines sa DELL sajta...
Ne kazem da ne rade oni sa AMD down sekcije ali prosto i jasno najbolji su oni sa sajta integratora a sto je u mom slucaju DELL...
Generalno to je zato sto vozaci sa sajta integratora laptopa imaju dobru koordinaciju obrtaja cincilatora sa CPU-om pa se ne desava da se GPU pregreje ali signal sa CPU-a kaze da je dobar broj obrtaja cincilatora...
Zato i kazem da moja HD5470 najbolje radi sa originalnim DELL vozacima + definitivno najbolji prikaz boja...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: kod mobilnih platformi .. drajvere za grafiku trazis na sajtu proizvodjaca lapa .. :: :: grafika ce raditi i sa oficijalnim drajverima sa ATI-jevog sajta ali su shanse za pregrevanje i crkavanje iste 90% vece sa oficijalnim drajverom . :: :: ::
Prodaj odmah tu Vitu i kupuj iPad 3 za browsing komp neces vise ukljucivato :).
Pozdrav!
:: Vidi ljudi se previse zanose sa tim M vozacima.. :: :: Stvar je prilicno jednostavna, te M grafike su uglavnom zalemljene za MB tako da tu nema nekih unapredjenja a sam integrator u tvom slucaju HP ce doraditi vozace za GPU.. :: :: Kod mene na DELL N5010 je HD5470 i verovao ili ne on najbolje radi sa vozacima koje skines sa DELL sajta.. :: :: Ne kazem da ne rade oni sa AMD down sekcije ali prosto i jasno najbolji su oni sa sajta integratora a sto je u mom slucaju DELL.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Novih drivera koje izbacuju,ako ce da dovedu do pregrevanja i crkavanja?
Izvini ali meni je to krajnje apsurdno,drugaru smo nekako iskopali 12.2 driver za hd 5650m i poboljsanja su bila itekako vidljiva.
Edit:Evo sad naletoh na netu da su ljudi resili stvar, sa Leshcat mobility modded driverima,konkretno kazu da je najbolji sto se tice performansi i stabilnosti Leshcat 12.2 UP5? Znate neshto o tome? Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.