Pozdrav drugari... imam problem sa gore navedenim laptopom, problem se pojavio posle rasklapanja i skidanja maticne ploce. posle sklapanja kada se pritisne dugme za paljenje upali se lampica na tasteru i kuler zavrti na sekund i ugasi se, zatim se sam pokusava upaliti jos par puta isto na sekund. Interesuje me dali je neko imao slicnih problema ili je u pitanju ono cega sam se najvise bojao!?
Radio je, rasklopljen je jer mu je kuler poceo zvrckati...sad zavrti bez zrcanja ali samo na sekund i to palenje sam ponovi par puta kao da se restartuje...probao sam da startujem plocu i van kucista ali isto se desava...
Ali pozdravi se ti lepo sa njim ili pravac u ozbiljan servis. Vidi sa Stripijem, njegov servis dobro radi lapove. Pokusaj jos samo da izvadis batreiju, napajanje i drzis dugme za paljenje 30 sec.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.