Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
hp pavilion dv9500 problem sa palenjem
STRANA 1 OD 1
strela011 hp pavilion dv9500 problem sa palenjem 24.06.2012. 19:34 T46383

status: user
broj poruka: 84

Pozdrav drugari... imam problem sa gore navedenim laptopom, problem se pojavio posle rasklapanja i skidanja maticne ploce. posle sklapanja kada se pritisne dugme za paljenje upali se lampica na tasteru i kuler zavrti na sekund i ugasi se, zatim se sam pokusava upaliti jos par puta isto na sekund. Interesuje me dali je neko imao slicnih problema ili je u pitanju ono cega sam se najvise bojao!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 24.06.2012. 19:59 #427187

broj poruka: 4054

lap je radio pre rasklapanja ? .. mslm imao je urednu stolicu pre rasklapanja ?.. sta je bila svrha rasklapanja - ciscenje venta i hladnjaka ?

rasklopi ponovo i probaj plocu na stolu bez kucista ..

najverovatnje nisi gurno nesto kako treba ..

strela011 ... 24.06.2012. 20:05 #427190

broj poruka: 84
Radio je, rasklopljen je jer mu je kuler poceo zvrckati...sad zavrti bez zrcanja ali samo na sekund i to palenje sam ponovi par puta kao da se restartuje...probao sam da startujem plocu i van kucista ali isto se desava...
VMARC Ne bih da te obeshrabrim 24.06.2012. 20:32 #427205

broj poruka: 9420
Ali pozdravi se ti lepo sa njim ili pravac u ozbiljan servis. Vidi sa Stripijem, njegov servis dobro radi lapove.
Pokusaj jos samo da izvadis batreiju, napajanje i drzis dugme za paljenje 30 sec.

F650GS Dakar

gman ma samo precesljaj sve jos jedared 24.06.2012. 22:28 #427226

broj poruka: 1111
i bez straha

ulsi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs