Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Asus Transformer Prime
STRANA 1 OD 1
misa Asus Transformer Prime 23.06.2012. 16:03 T46360

status: admin
broj poruka: 876

Asus je još jednom dokazao da je velika firma. Kvalitet je neosporan, cene jesu nešto veće u odnosu na konkurenciju ali po meni vredi. Pored internacionalne garancije i mogućnost da servisiraš proizvod bez ikakvog računa, sada poklanjaju i besplatan dongle KIT za prime kako bi se poboljšao kvalitet GPS prijema. Na sledećoj adresi (ko ima pomenuti transofrmer prime) se prijavite i dongle Vam stiže za 2-3 dana bez ikakvih nadoknada. Svaka čast za Asus.

http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Asus Transformer Prime 23.06.2012. 16:52 #426929

status: user
broj poruka: 6083
Lep potez, ali ne smemo da zanemarimo najbitnije: ipak su to uradili zato sto proizvod ima manu koja nije smela da se desi. Neko ne voli da razmislja da nosi dodatni dongle i da li je napunjen il ne. Mislim da tako velikoj firmi to nije smelo da se desi. U svakom slucaju uvek cu asus da kupim zbog garancije koja svuda vazi i to u kesi od hleba, a ne ko ostali sto fali samo sken roznjace da ti traze.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

::
:: Asus je još jednom dokazao da je velika firma. Kvalitet je neosporan, cene jesu nešto veće u odnosu na konkurenciju ali po meni vredi. Pored internacionalne garancije i mogućnost da servisiraš proizvod bez ikakvog računa, sada poklanjaju i besplatan dongle KIT za prime kako bi se poboljšao kvalitet GPS prijema. Na sledećoj adresi (ko ima pomenuti transofrmer prime) se prijavite i dongle Vam stiže za 2-3 dana bez ikakvih nadoknada. Svaka čast za Asus
:: http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/
misa Re: Re: Asus Transformer Prime 23.06.2012. 17:04 #426932

status: admin
broj poruka: 876

Naravno, mane i nedostaci se dešavaju. Imao si dve mogućnosti, da vratiš tablet i dobiješ svoj novac nazad ili da ga zadržiš a, svi koji su se odlučili za drugu varijantu imaju mogućnost da dobiju besplatan dongle kit za GPS. Po meni, sasvim korektno.

p.s.
Inače tema je postavljena ne zbog asus-a jer se sve svodi na subjektivno mišljenje, neko ih voli neko ne, već je namenjena svima onima koji imaju tablet transformer prime a, ne znaju da imaju mogućnost da dobiju besplatan dongle KIT. Inače, prijave za dongle važe samo do kraja jula.

:: Lep potez, ali ne smemo da zanemarimo najbitnije: ipak su to uradili zato sto proizvod ima manu koja nije smela da se desi. Neko ne voli da razmislja da nosi dodatni dongle i da li je napunjen il ne. Mislim da tako velikoj firmi to nije smelo da se desi. U svakom slucaju uvek cu asus da kupim zbog garancije koja svuda vazi i to u kesi od hleba, a ne ko ostali sto fali samo sken roznjace da ti traze
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
:: ::
:: :: Asus je još jednom dokazao da je velika firma. Kvalitet je neosporan, cene jesu nešto veće u odnosu na konkurenciju ali po meni vredi. Pored internacionalne garancije i mogućnost da servisiraš proizvod bez ikakvog računa, sada poklanjaju i besplatan dongle KIT za prime kako bi se poboljšao kvalitet GPS prijema. Na sledećoj adresi (ko ima pomenuti transofrmer prime) se prijavite i dongle Vam stiže za 2-3 dana bez ikakvih nadoknada. Svaka čast za Asus
:: ::
:: :: http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/
Snoopy- - - 23.06.2012. 17:14 #426935

Ako vracaju novac, onda je to stvarno korektno. Ne znam da li se desilo da je neko vracao novac zbog losije funkcije na uredjaju. Tako se i zadrzavaju kupci. Za svaku pohvalu.

G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

1551259 za Snupija 23.06.2012. 18:30 #426959

broj poruka: 137
E Snup ti imas Prime ili onaj obican tf101 transformer bez 3g?

Da li znas kako se instalira iGo My Way na obicnom bez 3g?
Uvek kada probam ili ispise da nema IMEI ( to sam resio dodavajuci novi red u .txt fajlu Imei i nekoliko nula) ili ispise kako ne moze da nadje folder gde se nalazi iGo.
adamadam prime 23.06.2012. 19:11 #426970

broj poruka: 397

imam prime
takodje stigao i gps dongle
svaka preporuka iako nije jeftin uredjaj
elegancija skroz na nivou
Snoopy- Re: za Snupija 23.06.2012. 19:37 #426979

Imao sam tf101 bez 3g, i imao sam iGo na njemu. Sada ti linkovi vise ne vaze, moraces da googlujes. Sve sto sam uradio je: skinem program, skinem sd card files, pa onda odaberes skin stretch da bi radio u fullscreenu, i onda mape skines koje ti trebaju i ubacis u odgovarajuci folder za mape. Nije bilo komplikovano, i sva uputstva su bila jasna, znam da se nisam nesto mnogo namucio da bi proradio.

:: E Snup ti imas Prime ili onaj obican tf101 transformer bez 3g
:: Da li znas kako se instalira iGo My Way na obicnom bez 3g?
:: Uvek kada probam ili ispise da nema IMEI ( to sam resio dodavajuci novi red u .txt fajlu Imei i nekoliko nula) ili ispise kako ne moze da nadje folder gde se nalazi iGo.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs