Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Netbook problem
STRANA 1 OD 1
Barty Netbook problem 22.06.2012. 10:39 T46344

status: user
broj poruka: 36
Trenutno je kod mene Asus-ov x101h netbook.Inace je burazerov koji mi ga je poslao AKS-om.U cemu je problem?
Pre nego sto je poslat brat kaze da je na njemu bila Windows 7-ca i da je sve radilo ok.Ali kada je meni stigao upalio sam ga i na ekranu se pojavila poruka `Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key`. E sad,nagadjam da mu je iz nekog razloga pao sistem.Probao sam da ponovo ubacim W7 sa flash-a ali pri instalaciji kada zelim da ga instaliram na hard on ga ne vidi,vidi samo flash i to je to,a pritom ga u Biosu vidi.
Ako neko zna kako popraviti ovo neka pise....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nisavici Re: 22.06.2012. 11:27 #426586

broj poruka: 908

Mozda se u transportu iscupao HDD,probaj otvori izvadi ga i vrati ponovo pa probaj
Pozzz
Barty ... 22.06.2012. 12:04 #426597

broj poruka: 36
I ja sam pomislio na to,ali reko` vidi ga u biosu pa sam krenuo dalje.A i nisam hteo da ga otvaram dok ne probam sve ovako,softverski da nesto ne pocupam dodatno sto ne treba.Ako niko nista novo ne napise,bice tako.
Hvala

VMARC Promeni u BIOSu SATA mod 22.06.2012. 12:13 #426599

broj poruka: 9420
Sa AHCI na IDE. Mozda ti onda proradi stari Win. Mozda se resetovao BIOS u transportu.
F650GS Dakar

nisavici Re: ... 22.06.2012. 12:17 #426601

broj poruka: 908
Aj pa javi sta je bilo

:: I ja sam pomislio na to,ali reko` vidi ga u biosu pa sam krenuo dalje.A i nisam hteo da ga otvaram dok ne probam sve ovako,softverski da nesto ne pocupam dodatno sto ne treba.Ako niko nista novo ne napise,bice tako
:: Hval
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs