potreban mi je laptop za sestru u navedenom cenovnom rangu, mozda bi za nijansu jos moglo da se nategne ali tesko, i ovo je vec nategnuto. Nisam dosad kupovao niti nesto koristio laptopove a i nisam nesto u toku sa aktuelnim desavanjima globalno kad je hardver u pitanju pa mi je potreban savet/pomoc. Potreban laptop koji treba da tera multimedijalni sadrzaj ( muzika, filmovi, flash i sl. ) i da ima web kameru sa integrisanim mikrofonom. Igre ne igra sem FB gluposti, to svaki moze da izgura. Pretrazih po nekim vec postavljenim temama, pregledah i ponudu ovde na pcberzi no nisam bas siguran sta uzeti. Da li ici na 2 ili 4GB memorije, da li Intel ili AMD i sl. E da, laptop bi bio bez operativnog sistema ili sa win 7 starter. Ukoliko se uzme bez operativnog koliko se problema moze ocekivati da se instalira npr neki Kubuntu i sl.
Vidim da su predlozi vise na strani Intela. Nejasno mi je samo koja je bolja kombinacija posto vidim da je malo cudno upareno, B800 sa HD3000 ili B960 sa HD2000 ili je svejedno?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.