Pozdrav momci, Molim vas dajte neke predloge za lap do 40000 dinara. Moze i jedna dve hiljade vise. Vazno je da bude 15-ica i nije mi bitna toliko graficka ali bih voleo naravno da uzvucem najbolje za te pare. Da li uzeti neki sa pentium procesorom ili i3 ili pak amd fusion. Stvarno nisam nesto toliko u toku sa amd-ovim procesorima za laptopove?
:: Hvala Obrade na podrsci da se upustim u amd svet :) Zanima me samo grejanje (hladjenje) i koliko izdrzi baterija? Da li moze da izvuce barem dva sata :: :: ::
Opste je poznato je da se fusion ne greje puno ,manje od Intela sigurno.Drugo fusion ima podrsku za OpenCL gpu ubrzanje koje prihvata sve vise proizvodjaca softvera od Adobe pa na dalje ...
:: Hvala Obrade na podrsci da se upustim u amd svet :) Zanima me samo grejanje (hladjenje) i koliko izdrzi baterija? Da li moze da izvuce barem dva sata :: :: ::
Re: Ljudi jos jedno pitanjce i necu da smaram vise
12.06.2012. 21:41
status: user broj poruka: 7720
To ti je entry level notebook dual core apu sa AMD Radeon HD 6380G ima UVD3 video processor za dekodiranje HD videa (lkao H.264, VC-1, MPEG4).(Manje zauzece cpu) U principu kada ti daje 3 godine garanicje za notebook ne razmisljaj i mislim da jedino Comtrade daje 3 godine garancije.
:: Kakav je ovaj u odnosu na acer koji si mi preporucio http://goo.gl/gFzpK :: Ipak je 40000 krajnja cifra :: :: Izvinite sto sam dosadan : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.