Pozdrav svima, kao što naslov kaže imam problema sa vertikalnim linijama na laptopu HP Pavilion dv6000, laptop pali diže sistem rekao bi po zvuku ali na ekranu se pojavljuju vertikalne linije, čitao sam slične komentare na forumu ali me interesuje vaše mišljenje jer me buni različita mišljenja servisera, jedni kažu ekran drugi grafički čip.
Nije istina. Graficki cip, a pogotovo na ovim modelima, ume da crkne tako da na spoljni monitor baca sliku ali na LCD displej ne. Sve u svemu, crko ti je graficki cip, ozbiljna popravka ti je 80-100 eura, preduvavanje za `drzi vodu dok majstori odu` je 20-50 eura.
F650GS Dakar
:: :: :: Ubacis externi monitor, i ako i na externom ima linije to je GPU. :: I obratno ako ih nemas na externom monitoru onda je samo ekran na Laptopu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.