Moje iskustvo sa MSI je jako lose uzeo ga pre 2-3 god. GX630 tada je to bio gejmerski laptop i u garanciji je se dvaput kvario posle tri meseca je potpuno crko. Uzeo sam pre mesec dana Lenovo Y570 sa I5 cpu i jako dobro radi za sada!
I on je razmisljao o Lenovo Y570 ali mu je zasmetalo sto se Lenovo odlučio na GeForce GT555 u slabijoj varijanti koja više odgovara specifikacijama GT540-550-ici. Svako bi očekivao da GT555 poseduje 144 Stream procesora, dok je Lenovo napravio pomalo neočekivani potez smeštanjem GPU-a sa `samo` 96. Takt od 753MHz za GPU i 900MHz za GDDR3 memoriju odgovara ostatku NVIDIA-inih specifikacija, ali je 50% manje SP-a nešto što se ne može nadoknaditi.
tipicna msi navlakusa,uvek daju nijansu vise u performansama,da bi totalno prikrili koliko s&anje su im laptopovi u SVAKOM DRUGOM POGLEDU! Samo nek ti serviseri kazu koliko ima reklamacija na msi brend! Narodski receno MSI znaci M(ega) S(hit) I(nternational). Bezi ti dalje od msi-ja. NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.