Kako posle npodizanja sistema ucitati driver za grafiku. Graficka je ati radeon mobility 9700se. Laptop je medion MD 95400 ati catalyst 7.4 nece. Hvala Simke Valjevo u srcu!!
:: :: http://notebook.555word.com tamo imaju krs i lom drajvera za laptopove ,laphaubice i lapminobacace.. :: :: p.s.valjda dobijash neki difolt drajver u windowsu? `Ajd u zdravlje
Ma nece da se instalira a tamo ne mogu da nadjem nista za medion
:: :: Kako mislis `ucitati` :: Primjecujem da svi hoce (bagovite) 7.4.. ::
Pa kada izgooglam za ATI RAdeon Mobility 9700 SE driver dobijem 7.4. Imas li ideju kako da ga nadjem. Medion MD 95400 Da li ima za ovaj model da se skinu svi driveri(u paketu)? Hvala!!Ucitati,mislim instalirati krene pa napise da ne moze da ga instalira jer se ne poklapa sa hardverom(tako nesto). Hvala!!
... ona fora sa omega drajverima ili sl. imam nvidiju,pa,sam ostalo zapostavio tj.postao ogranicen...sta ces ide sa godinama... P.S. Nema veze koja je marka ako nadjes drajver za nju kod jednog radice i sa durgima to je princip catalist i force drajvera...(i omega)... U moje vreme je Aldi bio poznat po tome da je prodavao najjeftiniji Pepsi u Nemackoj ,a vidi sada...(pre25god)...Ma `ajd u zdravlje!
skini sa bilo kog linka i radice ti sve bez problema. Nemoj da te zbuni, ovo su `prepravljeni` i poboljsani drajveri za ATI kartice. Obavezno prvo aninstaliraj katalist koje si instalirao.
Omega rulez .)
:: :: Simke :: Valjevo u srcu! :: :: :: :: :: Kako mislis `ucitati` :: :: Primjecujem da svi hoce (bagovite) 7.4.. :: :: :: :: Pa kada izgooglam za ATI RAdeon Mobility 9700 SE driver dobijem 7.4 :: Imas li ideju kako da ga nadjem :: Medion MD 9540 :: Da li ima za ovaj model da se skinu svi driveri(u paketu) :: Hvala!!Ucitati,mislim instalirati krene pa napise da ne moze da ga instalira jer se ne poklapa sa hardverom(tako nesto) :: Hvala!!
Simke,http://ati.amd.com/support/driver.html.izaberi `XP`,`Radeon` i 9700.Kada se otvori novo polje (sa aktuelnom verzijom drajvera),spusti se na dno stranice i klik na `Previous drivers and software` i izaberi neku verziju,npr. 6.9 ili 7.1.Imas mogucnost da snimis samo drajvere (`Display driver`),ali bih ti preporucio da skines i `Control center`,jer je korisno. VMARC ti je preorucio `Omega` drajvere,mozes i njih instalirati.
Radeon mobility ne koristi iste drivere kao radeon, posto je mobility catalyst u pitanju... isto kao sto nforce ne moze da se instalira na GO seriju (osim sto neki su i za GO 6100 seriju) ...
odaberesh XP u sledecoj koloni odaberesh MOBILITY RADEON, a ne kao sto oglasnik reche RADEON dobijesh http://ati.amd.com/support/drivers/xp/mobility-xp.html i to je samo deo ok 660KBValidation utility to determine if Catalyst Mobility⢠is compatible with your system and download the driver.
nisam siguran da li i za mobility seriju je obavezan .NET 2.0 (ili mozda .NET 1.1), ali moja preporuka je instaliraj ga u svakom sluchaju, sve vishe programa koristi .NET.
Hvala svima doneo coek Svabo original disk i sve radi sada. Ziveo nekada jeftini i bezvezni ALDI(malo su se vremena promenila). Pozdrav!! Simke Valjevo u srcu!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.