Drugar uzeo isti samo sa gt540m grafikom,koja je slabija bar 20% od gore navedene i cod mw3 multi i sniper elite rade ko podmazani. Sto se tice samo lapa,kao i uvek lenovo pravi odlicne tastature i masku lapa,ali ono sto mi se najvishe svideo je sistem hladjenje i kontrola protoka vazduha.Odredjeni su odlicno i nema apsolutno nikakve potrebe za nekim coolerom za lapove.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Za ove moze samo sa ubogom 525M grafikom,eventulano g540(630). Dell je Dell,al da klempave klempave.A nishta po meni nisu ispred lenova ili hp-a. Slicno vazi i za asus.
ima i asus ok modele za taj novac, ali tesko da nije xps ispred lenova i hp-a, hp-ov gejmerski laptop bas i neces da se usrecis, ali lenovo tek ne bih nikad uzeo za gaming
:: Za ove moze samo sa ubogom 525M grafikom,eventulano g540(630) :: Dell je Dell,al da klempave klempave.A nishta po meni nisu ispred lenova ili hp-a :: Slicno vazi i za asus :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Nisam rekao da nije dellov xps ispred lenova ili hp-a
20.05.2012. 12:49
status: user broj poruka: 6875
To je glupo,al opet imao sam nekoliko ,,druzenja`` sa lenovo i hp lapovima prethodnih sedmica,znaci noviji modeli i mogu da kazem da su sjajni. Realno nude odlican odnos cena/kvalitet/performanse.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.