Pozdrav, imam lenovo mini laptom i radio je normalno dok nije nestalo struje a lap mi bio na punjacu.Kvar je sledeci: pocne da podize sistem i odjednom samo na tenutak plav ekran i ugasi se.Probao sam da podignem sistem opet i sa usb-flesha i externog dvd-a i nece.Sta moze biti problem ako neko zna?ja bih rekao hard,ali nisam dovoljno strucan,pa bih hteo vas savet sta da uradim.Hval unapred na pomoci.
prvo izvadi batt i stavi ga na punjac. A nije iskljuceno da je hard, ucitaj hirens boot cd i testiraj hard disk recimo pomocu MHDD-a pa vidi
:: :: Pozdrav :: imam lenovo mini laptom i radio je normalno dok nije nestalo struje a lap mi bio na punjacu.Kvar je sledeci: pocne da podize sistem i odjednom samo na tenutak plav ekran i ugasi se.Probao sam da podignem sistem opet i sa usb-flesha i externog dvd-a i nece.Sta moze biti problem ako neko zna?ja bih rekao hard,ali nisam dovoljno strucan,pa bih hteo vas savet sta da uradim.Hval unapred na pomoci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.