Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Procena cene popravke laptopa
STRANA 1 OD 1
LudiProfa Procena cene popravke laptopa 08.05.2012. 21:31 T45617

status: user
broj poruka: 20
Desilo se da je moja devojka poprilično jako zakačila kabl preko koga se punio laptop (MSI EX623: http://www.msi.com/product/nb/EX623.html#/?div=Specification) tako da je pao na pod. Pošto je pad bio poprilično gadan, pomislio sam da se nešto ozbiljnije desilo računaru ali kada sam ga kasnije isprobao radio je bez problema do pražnjenja baterije. Međutim, više ne prima struju, tj. niti puni bateriju niti radi samostalno preko kabla. 99% sam siguran da punjač radi (svetli signalka na njemu i ne vidim da je kable negde oštećen).
Otvorio sam ga (odavno nije više u garanciji) i video da je polomljen i odlomljen središnji deo (iglica) ženskog dela džeka u koji se umeće kabl punjača na laptopu. E sad, ono što me zanima je koliko je ovo ozbiljan kvar, tj. u kom cenovnom rangu bi bila popravka?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 08.05.2012. 21:57 #416661

status: user
broj poruka: 4054

crvena ako majstor ima dc konektor .. ako nema i treba budziti centralni pin onda dve po 500 ..

realno ti dc konektori su preko 10e .. a nije ih bas lako odlemiti ..

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs