Doslo vreme da se dodje na studiranje,nazalost stan koji iznajmljujem nema mesta za kuciste i monitor,zato sam prisiljen da uzmem laptop finansije omogucavaju iznos do 60000,00 dinara Moje pitanje je da li za te pare mogu kupiti: 1.quad core laptop 2.gamerski laptop (volim svremena na vreme da odigram nesto novo sto izadje) 3.sa kvalitenijim i vecim hard diskom 4.laptop kvalitetne izrade,da se ne uvija i ne puca sam od sebe?
ok, jasno... Jos je to puno novca, nikada ne bih mogao da odvojim tako nesto, znajuci kakvu zver od desktopa mogu sastaviti za taj iznos! Ko ima novca, nek se luksuzira...
:: Ako je 17.3 ekran bez 90k nishta,mada i to je za rezolucijiu 1600x900 ili cak full hd(neki imaju)tanko :: :: Ako je 15.6 gore pomenuti lenovo :: :: ::
za pocetak nadji bar za 1m2 veci stan,( da ubacis monitor) nece ti trebati bas tolika doplata, a za te pare, sa laptopom se neces bas naigrati novijih igara
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.