Prijatelj je polomio sarku za gore pomenuti laptop, ja sam trazio polovnu ili novu mada bezuspesno i palo mi je na pamet da se zavari posto mi se cini da je od aluminijuma. Da li je neko imao nekakva iskustva sa varenjem sarki ili ako zna gde se mogu nabavit nove ili polovnei.
I pitanje za usput, isti laptop je cukan (udaran) po tuchpadu ispod kojeg se nalazi hdd koji kad se ukljuci osete se vibracje ali ga ne vidi bios, pa me zanima da li je crkla elektronika ili mehanika i da li mu ima pomoci. Hdd je WD3200BEVT
Upravu si da sarke nisu bas od aluminijuma ali mogu da se vare, u nedelju ih montiram pa koliko izdrze. Jeste da se vide varovi i da je ruzno za oko ali bitno da rade.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.