Elem, na netbook-u ima samo VGA prikljucak. Da li je moguce da se povezivanjem na TV nekako prenesu i slika (sto nije problem) i zvuk (sto je u stvari moje pitanje)? :) Ne znam da li moze preko nekog adaptera vga->HDMI (mada mislim da je ovo ne moguce) ili nesto slicno... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ne možeš preko VGA porta da izbaciš zvuk, samo preko HDMI-a, i to ne preko VGA-HDMI adaptera. Jedino da izbaciš sliku preko VGA i da spojiš 3.5mm na 3.5mm ako ti TV ima PC-In. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
znaci, mora posebno slika, posebo zvuk? Trazim onda vga na vga/dvi i posebno 3.5mm na 3.5mm/cinc? Jesam li dobro shvatio?
Nego samo ne znam, za video input se lako namesta na Tv-u (sources - >hdmi/vga/dvi...), ali kako na namestim sound input? gde to da trazim, ili ce automatski? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
trazis vga na vga za sliku i 3.5 na 3.5 za zvuk ako ti tv nema analogni ulaz, nego samo dvi, proveris koji je dvi u pitanju, ako je digitalni, nece moci da se poveze... sto se zvuka tice, takodje mozes da nadjes kabal 3.5 na dva cinca, ako ti tv ima takve ulaze
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.