Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
popravka tastature na laptopu
STRANA 1 OD 1
f2tality popravka tastature na laptopu 23.04.2012. 20:25 T45365

status: user
broj poruka: 179

da li je neko radio tako nesto, prekinut je vod na foliji i ne radi nekoliko tastera, citao sam da moze da se sredi tecnim srebrom, da li to srebro zavrsava posao?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 23.04.2012. 20:56 #414081

broj poruka: 4054

mogu vodovi da se zakrpe .. ali .. srebro kosta koliko i tastatura na limundu !!

ja sam krpio sa mesavinom grafita i silikona (ili OHO lepak) sa 1 kapi alkohola da bude dovoljno tecno da se namaze ..

e sad nekada nije problem krpljenje vodova koliko sama konstrukcija folije ... negde postoje viasi (tacke koje prenose signal izmedju folija) i koje su pride termicki zavarene .. ako odlepis T`JACOO ..

uzasna rabota

VMARC Ko`i laptop? 23.04.2012. 21:19 #414084

broj poruka: 9420

F650GS Dakar

f2tality RE 25.04.2012. 01:39 #414339

broj poruka: 179

laptop je tosiba satelit a200, na foliji nema tih vlakna na vodovima, narucio sam neki flomaster sa ebaya, zatrebace opet kada se krpi neka tastatura.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs