Potreban mi je laptop, isključivo, manje dijagonale. Vidim da najveći izbor ima za dijagonale od 13,3`, pa sam ja u tom smeru i krenuo sa potragom. Za oko mi je zapao Lenovo ThinkPad EDGE E320 (NWY9VYA). Da li ima nešto bolje u ovoj klasi, a za budžet od ravno 500 evra?
Nadjes nekog kome treba kes i ko hoce da proda i dobijes mecavu kojoj niko ne moze naravno ni da pridje. Moze da se nadje cak i pod garancijom za te pare.
jedno pitanje, po cemu recimo ne moze da mu pridje XPS..?
:: Nadjes nekog kome treba kes i ko hoce da proda i dobijes mecavu kojoj niko ne moze naravno ni da pridje. Moze da se nadje cak i pod garancijom za te pare. :: :: :: :: ::
Kvalitet izrade, alu unibody, IPS panel, Dizajn? Sta treba jos?
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
:: jedno pitanje, po cemu recimo ne moze da mu pridje XPS.. :: :: :: :: Nadjes nekog kome treba kes i ko hoce da proda i dobijes mecavu kojoj niko ne moze naravno ni da pridje. Moze da se nadje cak i pod garancijom za te pare. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ni po cemu brate... Nego, meni je fascinantan savet za kupovinu... Da nadjes nekog kome trebaju pare i hoce da proda... Mislim da je bolja fora da stane uz autoput, negde kod Simanovaca i da ceka da nekom ispadne iz kamiona...
F650GS Dakar
:: jedno pitanje, po cemu recimo ne moze da mu pridje XPS.. :: :: :: :: Nadjes nekog kome treba kes i ko hoce da proda i dobijes mecavu kojoj niko ne moze naravno ni da pridje. Moze da se nadje cak i pod garancijom za te pare. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.