Hmm, za toliki novac, ima slabasnu grafiku sa ddr3 ramom, zar ne? Pored nje, moj naredni mobilni telefon ce imati vecu rezoluciju od ovog njegovog LED ekrana od 17 incha sa jedva 1600 x 900 piksela! hihihi
Nije lose, samo imas temu od pre neki dan gde je clan berze naveo neki Lenovo isto sa Corei7 ali je imao jacu grafiku GT 550M, tako da mislim da je on bolji izbor, mada i taj dell je dobar izbor... 17` svako znaci...
Imam taj lap, samo sa i5 cpu-om, uzeo sam ga pre par meseci, zadovoljan sam u potpunosti, 99% mi sluzi za posao, i vise nego sto mi treba, grafika nije toliko losa, ima ih dve, integrisana od intela i naravno nvidia gt koja se pali po potrebi, pa je tako dosta hladan sto me zaista odusevljava. Monitor je mogao biti bolji, ali svakako za te pare smatram da je sasvim OK kupovina. Moze bez problema da potera nove naslove igara ako te to zanima(Crysis2, BF...), onda se bogami malo i zagreje. Zavrsna obrada i tastatura su mu odlicni.
jeste plastikanac...ali jede zivu decu...kod zahtevnih igara zna da se poprilicno zagreje, ali za te pare nigde neces dobiti ovakav brend...pose osam meseci...i dalje je vrh i da ne zaboravim.....jedini dell daje 3 godine garancije...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.