Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Excel i Navigacija za Tablet
STRANA 1 OD 1
Valheru Excel i Navigacija za Tablet 09.04.2012. 18:09 T45149

status: user
broj poruka: 750
Kao sto naslov kaze, potreban mi je softver za editovanje ekselovih fajlova sa nekim formulama( tipa nabavka, potrosnja, mesecna zarada za hamburgeriju ) i iGo( ili nesto slicno) za Samsung Tab 7.0 Plus.

Pokusao sam obican iGo da stavim, medjutim ne podrzava rezoluciju tableta, tako da sad ni sam ne znam sta da stavim na njega.

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
maxima re.. Excel i Navigacija za Tablet 09.04.2012. 19:19 #411465

broj poruka: 346
Na 10` tabletu koristim igo 800x480,nisam uspeo da nadjem u visoj rezoluciji,ali radi odlicno bez obzira sto pise da je za htc wildfire.Imam honeycomb 3.2.

link: http://tinyurl.com/7dm6abn

Sto se tice editovanja,kreiranja....office dokumenata koristim Kingsoft Office 4.4 i radi savrseno.Bolji nisam nasao na marketu.Program je potpuno besplatan bez skrivenih caka!

Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 09.04.2012. 19:52 #411475

broj poruka: 750
hvala drugar, sve sam sredio :)!

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Imam sluzbeni HTC Flyer 09.04.2012. 20:20 #411478

broj poruka: 4515
Koju free navigaciju mogu da ubacim. Interesuje me pokrivenost Beograda. Da li za iGo moram da rootujem uredjaj?

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

maxima re... Imam sluzbeni HTC Flyer 09.04.2012. 23:12 #411514

broj poruka: 346
Okacio sam link za navigaciju.Radi ok,dobra pokrivenost Bg-a.I to je to.Nema potrebe da se rutuje uredjaj.Imas uputstvo na linku za instalaciju.

Pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs