pogledaj HP probook 4730, drugar ga skoro uzeo za 67000, licno sam digao sistem i sve ostalo, odlican laptop, aluminijum, odlicna full tastatura koja se ne ugiba prilikom kucanja, performanse hteo ti ili ne su odlicne, za te pare laptop extra!!
:: Uzmes bilo koju kantu sa krsh komponentama unutra :: a da je ekran i ceo izgled fensi, bilo koja ce da ti odradi posao :: :: Neki apple uredjaj :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: :: ne zanimaju me performanse koliko kvalitet ekrana, tastaure, plastike ili jos bolje aluminijuma, HVALA :: :: nista gejming, dugovecnost i luksuz u radu full :: ::
vec sam bacio oko na probook 4730, al`samo jos da znam gde ima za 67000, pa da trcim ducanu! a ramatram i xps, by the way, jel`si drzao u ruci, bacio oko na ekran?
jok, pa sto ne ides lepo da bacis jedno oko na xps, drugo na probook i odlucis? iskreno radije bih uzeo DELL nego hp
:: :: :: :: vec sam bacio oko na probook 4730, al`samo jos da znam gde ima za 67000, pa da trcim ducanu :: a ramatram i xps, by the way, jel`si drzao u ruci, bacio oko na ekran :: :: ::
Kad se resi ociju trebace mu specijalan laptop sa Brajevim ekranom...
Inace +5 za XPS-15z
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: jok, pa sto ne ides lepo da bacis jedno oko na xps, drugo na probook i odlucis :: iskreno radije bih uzeo DELL nego h :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: vec sam bacio oko na probook 4730, al`samo jos da znam gde ima za 67000, pa da trcim ducanu :: :: a ramatram i xps, by the way, jel`si drzao u ruci, bacio oko na ekran :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.