Jel zna neko gde ima baterija da se nabavi za ovaj laptop? Da li polovno da li novo, nebitno. Trenutna je izdahnula... Interesuje me okvirna cena... Ako ima neko od vas, moze na mail dogovor.
zovi PC kliniku pa ih pitaj, samo da znas baterije kostaju kao hard diskovi.
:: Jel zna neko gde ima baterija da se nabavi za ovaj laptop? :: Da li polovno da li novo, nebitno. Trenutna je izdahnula... :: Interesuje me okvirna cena... Ako ima neko od vas, moze na mail dogovor :: :: PCBerza u srcu!
Zvao sam sad jedan PC shop, kaze da se tesko nazale, i da su preko 80-85e. Zato kazem, moze i polovnjak... Nigde ne nalazim na oglasu samo bateriju.
PCBerza u srcu!
:: zovi PC kliniku pa ih pitaj, samo da znas baterije kostaju kao hard diskovi :: :: :: :: Jel zna neko gde ima baterija da se nabavi za ovaj laptop? :: :: Da li polovno da li novo, nebitno. Trenutna je izdahnula... :: :: Interesuje me okvirna cena... Ako ima neko od vas, moze na mail dogovor :: :: :: :: PCBerza u srcu!
zovi ove sto sam ti rekao ali ista je cena, a ne bih davao nekih 20 30 eu za polovnu bateriju, ne isplati se
:: Zvao sam sad jedan PC shop, kaze da se tesko nazale, i da su preko 80-85e. Zato kazem, moze i polovnjak... Nigde ne nalazim na oglasu samo bateriju :: :: PCBerza u srcu! :: :: :: zovi PC kliniku pa ih pitaj, samo da znas baterije kostaju kao hard diskovi :: :: :: :: :: :: :: Jel zna neko gde ima baterija da se nabavi za ovaj laptop? :: :: :: Da li polovno da li novo, nebitno. Trenutna je izdahnula... :: :: :: Interesuje me okvirna cena... Ako ima neko od vas, moze na mail dogovor :: :: :: :: :: :: PCBerza u srcu!
Ja bih, msm ne dajem ja, daje ujak... Ako valja baterija ipak je jetinije nego nova.
PCBerza u srcu!
:: zovi ove sto sam ti rekao ali ista je cena, a ne bih davao nekih 20 30 eu za polovnu bateriju, ne isplati s :: :: :: :: Zvao sam sad jedan PC shop, kaze da se tesko nazale, i da su preko 80-85e. Zato kazem, moze i polovnjak... Nigde ne nalazim na oglasu samo bateriju :: :: :: :: PCBerza u srcu! :: :: :: :: :: zovi PC kliniku pa ih pitaj, samo da znas baterije kostaju kao hard diskovi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel zna neko gde ima baterija da se nabavi za ovaj laptop? :: :: :: :: Da li polovno da li novo, nebitno. Trenutna je izdahnula... :: :: :: :: Interesuje me okvirna cena... Ako ima neko od vas, moze na mail dogovor :: :: :: :: :: :: :: :: PCBerza u srcu!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.