pozdrav! samo jedno pitanjce...da li ovi tableti sa androidima pustaju prevode u bilo kom formatu kad pustim film na njima da gledam...? uzeo bih jedan od 10 incha ali ne bih ako ne citaju prevode uz film...kao sto pc kompovi mogu...hvala...
Postoje plejeri za android koji puštaju titlove u svim mogućim formatima, srt, sub, txt, ssa... čak i one unutar MKV kontejnera. MX player (preporuka) čak ima i podršku za više titlova u isto vreme, ne znam koji će to nekom al ajde.
nisam jos odlucio...slatke muke...sad kad znam da moze prevod definitivno uzimam...hvala na pomoci...da li ima taj mx player na android marketu za dz da se skine?
:: :: :: nisam jos odlucio...slatke muke...sad kad znam da moze prevod definitivno uzimam...hvala na pomoci...da li ima taj mx player na android marketu za dz da se skine ::
Koristio oba. Isto rade s tim da se kod bs playera lakse i odmah podesi kodno podrucje (čćžđš slova). Kod MX podesiš al proradi tek posle neko vreme za š i ž. Neznam zašto a samo podesenje je preglednije i manje i jasnije lakse se snadješ. Sve u svemu isto mada se meni vise svidja bs mada sad imam MX. :)
nemas za 20-ak nista sto je 10 inca kolko ja znam... min je 30k, a za 20ak imas tipa 7-8 inca **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Polovan Transformer sa Tegra 2, ili da uzmes Vodafone 10.1 tablet u VIP-u ono je dzabe sta sve ima u sebi. A ako ces da kesiras 500 e i ako ces striktno Android onda bih ti preporucio da sacekas koji mesec jer bi trebalo da iskoci Prime sa Retina display-om. A tu se postavlja i jos jedan tablet, a to je iPad 3 (32 GB juri samo) ili iPad 2 kome bi trebalo da padne cena sa pojavom iPad 3. Ima u iStyle iPad 2 16GB Wi Fi 41k dinara kosta.
Ove zajebancije od 20k itd. Prestigio itd. bacanje para.
Posto si me prestigao moj ti je savet da juris taj Vodafone 10.1, ako ti treba net, ako ti ne treba net juri nesto od onoga gore. Na faksu decko ima Prestigio od 10k dinara, prvo sto taj tablet ima rezistivni ekran, drugo koci za sve pare, udje covek na youtube ne moze da ukuca rec bukvalno minut, koliko to sece.
tegra 2 nije u stanju da tera full hd. tegra 3 moze. vodafon 10 tera full hd bez problema. bs player na vodafonu ima problem sa aac zvukom. koristim dice player 1.9 (ima podrsku za samba sherove)
Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan) 1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5 Frontier DIVA
+1 to sam totalno zaboravio, onda u tom slucaju iPad nikako, ne moze da tera 1080p. Mozda je najbolje da odlozis kupovinu za koji mesec jer ce ovo da zameni Prime :
:: tegra 2 nije u stanju da tera full hd. tegra 3 moze. vodafon 10 tera full hd bez problema. bs player na vodafonu ima problem sa aac zvukom. koristim dice player 1.9 (ima podrsku za samba sherove :: :: Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan :: 1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win X :: WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1. :: Frontier DIV :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.