Uzeo sam asusov notebook za jednog kamiondziju.Njemu je potrebno da se taj notebook puni u kamionu.Zanima me gde mogu naci odgovarajuci ispravljac za njega i koliko kosta?
:: Uzeo sam asusov notebook za jednog kamiondziju.Njemu je potrebno da se taj notebook puni u kamionu.Zanima me gde mogu naci odgovarajuci ispravljac za njega i koliko kosta ::
Ili ovaj univerzalni za 17e koji ja imam vec 4god i punio mi je i toshiba laptop i msi netbook http://goo.gl/jqLqR
Imarkovic se malo salio za 50e :-)
Edit: da se razumemo, ovo nisu kvalitetne verzije punjaca od 50e, tako da ako ima skup laptop, ja ne bih preterano verovao ovim punjacima. Mene je lepo sluzio, samo sam mu precvikao kabal.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ima li ista jeftinije? Zar je moguce da obican kabal kosta toliko :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.