Prijateljica me je zamolila da joj na tablet Blueberry M-03C instaliram WIN7 ili XP. Prvo pitanje je da li uopste ima smisla na novom tabletu skidati android i istalirati WIN, tj. sta brze radi Android ili Win a drugo pitanje je kako to uraditi?
Sto bi rekli brzi jezik od pameti. Da sam malo pogledao na net-u video bih da bi mozda i moglo kada bi se ugurala 16 Gb kartica, ovako na 4 Gb nema sanse. A inace pise na uputstvu da moze WIN7 ili XP mada ne znam da li bi onda radio G senzor i ostale gluposti. Ubedicu je da ne dira nista HVALA!!
ako joj treba windows zato sto joj se svidja kako izgleda, objasni joj prednosti-moderne-mobilne-android-platforme-bla-bla-bla... ako joj bas treba da instalira nesto sto radi samo pod windowsom, sacekaj windows nOsam, podrzava ARM tako da bez brige. ako je hitno mozes i odmah da probas consumer preview: http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=242045
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.