Sta znam, cena mu je oko 60-tak evra.... a ovi sa 512mb tesko da mogu da se nadju ispod 100e, sto nije bash mala razlika... inace ne bih ja to nesto sad silio, sta znam, za net , po koji programcic
Sve zavisi kako mu je uradjen ROM. ja mam na mobu 512mb, i sa fabrickim ROM-om, mi ostane slobodnog ispod 80mb, hvala bogu da ima dosta kuvanih ROM-ova pa sad imam oko 200mb, jer ako ima bas malo RAM-a, ni net ti nece raditi kako treba... Kad budes pokrenuo Operu, ima samo da zabode...
Znaci ipak ne ide sve glatko? Da li radi dobro kad se otvore 5-6 stranice na netu? Mislis da ne moze da gura igrice pravljene za android?
Ako je tako, onda je mozda bolji izbor Xperia Mini, ima 1GHz i 512mb rama, samo sto je displej manji, e sad nov je 3x skuplji od ovog tablet pc-a... ne daju mi se neke velike pare za tel. posto mi brzo dosadi, a ipak za 60e mislim da je ovo ok... :: :: ja ima 3084 koji je jaci od tvog favorita . :: :: to nije tablet !!!!!! :: :: to je 80% ebook i 20% table :: :: max sto sam mogao da mu upucam je eclair 2.1 ... procesor jedva da je na 600mhz . :: :: NET radi odlicno ... filmovi i muzika takodj :: :: igre - 3 do 6 frejma .. ukenja se mali :: :: z a o b i dj :: :: za tu cenu je bestby ... lici ali nije tablet .. :: :: :: ima 4gb hdd-a .. i kad mu ubacis android ostane ti 2.1g :: ::
Zaobidji ovo, jednostavno se ne isplati, samo ces se nervirati kad ti bude ucitavao stranicu 2 minuta, i onda lagovao 5-6 sekundi sa skrolovanjem... Koliko si spreman da se isprsis najvise za tablet?
Evo ima u radnji odlican tablet za male pare, jos ako mozes da ga nadjes od nekog ko uvozi iz Madjarske ili nesto tako, pa da ti bude jos jeftinije... Ima kamericu, 512 ram-a, 1 GHz, HDMI, itd...
Planirao sam prvo da uzmem Xperiu Mini, medjutim naletim na ovaj tablet za 60-tak evra, pa reko bolje da uzmem njega... jeftinije ce da me izadje , veci displej...
Ne bih dao neku vecu svotu novca, tako do 60-65e... Nije mi neophodan, ali videcu da li ima tih iz madjarske sto prodaju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.