`vako, treba mi laptop za devojcicu, do recimo 500e, tu negde (znaci 55000 po ovom kursu :D), e sad zbog mobilnosti joj treba 15`, proc i5, nista zahtevno nece raditi, samo da je kvalitetan...
Ustvari poenta je koji brend izabrati, da ima najbolju statistiku i mozda vaznije najbolji servis u Srbiji? Uglavnom gledam izmedju Dell i HP...
Dell M5110 (Intel DC B950, 2 ili 4GB DDR3, 320 - 500GB HDD, grafika HD2000, i sve ostalo standard), inace dobijas 3god garanciju, prelep laptop, moj drug je uzeo pre neki dan. Kosta oko 42-43 000din
Moja preporuka je da uzme ovaj intel, nema potrebe za Corei5, evo gledam kod druga nema razlike u odnosu na moj intel dc T4500, cak sam i primetio da se corei5 u dell-u (slican model kao m5110, mzd i taj) i toshibi (koja je placena 800e) i suvise greje, npr u iddle im radi na oko 40-43c, a na mom aceru t4500 na od 30-33c, sto nije mala razlika, a i razlike u performansama generalno ne postoje...
Ovaj B950 je malo slabiji od Corei3 sto naravno nikad nece primetiti, msm ja nisam video razlike izmedju corei5 i t4500, nema svrhe bacati novac...
Nek uzme ovaj laptop koji sam ti napisao, to je oko 390e , sto je i vise nego povoljno... HD2000 grafika ce joj biti dovoljna, moze ona da potera i igrice, a sve preko je uzaludno ako se ne igraju igrice...
Jedan mali off: Jedan od najboljih komentara na youtube-u za pevačicu Adel: `I was on my dads fishing boat, I got on my laptop to email my mom how the fishing is. I dropped my laptop over the edge, now there is A Dell Rolling In The Deep` :D
Inače, praktično svaki laptop će da ti odradi posao za to što taj ženski korisnik traži. U suštini će joj trebati za net, fejs, film, muziku i poneki download. Ja bih se više pozabavio pitanjem softvera i antivirusom nego hardverom.
Nisam baš stručan za lapove ali čuo sam sve najbolje za HP i Dell, za acer sam čuo i dobro i loše, kažu da je sa cenom i kvalitetom dobar, međutim kažu da su HP i Dell kvalitetniji od njega za svega par hiljada više.
Takođe ako joj budeš instalirao ti windows, poseti deviantart.com, tu imaš gomilu dobrih slika, skinova za windows i gomilu ikonica, možeš da joj središ lap da izgleda kao za izložbu.
Zarad svega ovoga sto si naveo trebalo bi da joj pazari neki tablet+Logitech fancy tastaturu...
To mi je nekako zenstvenija kombinacija nego bilo koji laptop ili notebook...
HTC Flayer+Logi = ~400E cca... (HTC po potrebi zameniti bilo kojim drugim recimo smusmug 7`)
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: E jeste dobra fora : :: :: Inače, praktično svaki laptop će da ti odradi posao za to što taj ženski korisnik traži. U suštini će joj trebati za net, fejs, film, muziku i poneki download. Ja bih se više pozabavio pitanjem softvera i antivirusom nego hardverom :: :: Nisam baš stručan za lapove ali čuo sam sve najbolje za HP i Dell, za acer sam čuo i dobro i loše, kažu da je sa cenom i kvalitetom dobar, međutim kažu da su HP i Dell kvalitetniji od njega za svega par hiljada više :: :: Takođe ako joj budeš instalirao ti windows, poseti deviantart.com, tu imaš gomilu dobrih slika, skinova za windows i gomilu ikonica, možeš da joj središ lap da izgleda kao za izložbu :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.