Nije za mene, nego za starijeg coveka tako da grafika nije bitna, ram cu lako dodati nego me bune ovi procesori C50 1Ghz, E-300 1.3Ghz, nije mi bas najjasnije. Zanima me znaci laptop do 350e plus-minus koji euro i ako je ikako moguce iz winwin-a, znam da su skuplji, ali to jedino ima u Subotici.
...jači procesor ili jača grafika. Ako mu je bitnije grafika, neka ide na AMD fusion varijantu, ti radeoni integrisani u AMD procesore su bolji od Intelovih integruša, dok Intel ima jače procesore (verovatno neki Atom). A za memoriju pazi, nije uvek tako lako dodati jer neki imaju samo jedan slot za memoriju, pa onda moraš da menjaš tj. da kupiš veći modul a tebi ostaje manji da prodaješ. Sve u svemu, ako je neka office varijanta (a ne vidim šta bi drugo bilo u toj ceni), svaki će ti odraditi posao, obrati pažnju bolje na bateriju (da je 6-cell), vrste portova, dodatnu opremu i slično. Pa ko ima više, a za manje pare = dobitna kombinacija
Vrlo slicni modeli po meni best buy u svakom smislu,odlicno izbalansirani procesor i grafika,komotno i za dosta igara moze da posluzi.Odlicna zavrsna obrada
Uzmi DELL M5110 sa INTEL Pentium B940 / B950, 2-4GB DDR3, 320-500GB rama, grafika integrisana HD2000 ili HD 3000 ako postoji u toj varijanti... Zaobidji te AMD Fusion, narocito te slabije sto rade na 1.1 ili 1.3Ghz, slabo je to, a ovi Intel-ovi deru amd u svakom pogledaju... Ova grafika ce biti dovoljna i za igranje po koje igrice...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.