Imam ovaj laptop i problem sa bezicnom konekcijom. Instalirani drajveri na Windows 7 Home Premium. Bezicni adapter vidi sve mreze okolo, medjutim kad se konektujem sa sifrom koja je dobra on se zakaci ali i dalje stoji onaj malo Usklicnik dole i naravno net ne radi. I to je slucaj sa svakim bezicnim izvorom. Wireless card je ukljucen preko funkcijskih tastera a instalirane su i klijentske aplikacije za bezicnu mrezu koje su dosle uz drajvere. Postoji li neki nacin kako ovo da odklonim.
bas sam sinoc instalirao na jedan windows7 ultimate sa drajverima a i ja imam isti takav na poslu, zakacen na wireless, nikad ni jedan problem nisam imao, proveri parametre u mreznom interfejsu, mada to je automatic, restartuj laptop.. elem, mozda nemas dobar drajver, odakle si skinuo? skidaj odavde: http://goo.gl/kVj6k prati device manager i pobrini se da su svi drajveri instalirani kako treba.
:: Imam ovaj laptop i problem sa bezicnom konekcijom. Instalirani drajveri na Windows 7 Home Premium. Bezicni adapter vidi sve mreze okolo, medjutim kad se konektujem sa sifrom koja je dobra on se zakaci ali i dalje stoji onaj malo Usklicnik dole i naravno net ne radi. I to je slucaj sa svakim bezicnim izvorom. Wireless card je ukljucen preko funkcijskih tastera a instalirane su i klijentske aplikacije za bezicnu mrezu koje su dosle uz drajvere. Postoji li neki nacin kako ovo da odklonim ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.