Pitao sam skoro kako se sastavlja ovaj komp. E sad, sastavio sam ga i iz prve je upalio i podigao sistem ali mi nije radilo 10ak dugmica na tastaturi (enter, backspace, p,o, g, h i jos par komada). Ja ga opet otvorim, ubodem flat kabl od tastature ponovo, ocistim i dobijem drugacije stanje. Broj dugmica koji ne rade se smanjio i proradili su nekih 4,5 ali ne rade brojevi 1-5 i enter i backspace. Ja opet otvorim komp i ponovo ubacim flat kabl i opet se desi isto 20ak puta. Prilicno sam siguran da kabl ukljucujem na jedan jedini moguci nacin i da to radim dobro... Svaki put ne radi druga kombinacija tastera.
Na sve ovo ne radi ni OnScreenKeyboard kako treba. Kada na njoj otkucam password kaze mi da kucam pogresan a kad prikljucim tastaturu od mog kompa i otkucam isti taj password prihvata ga bez problema i sve radi ok.
Da li mozda neko zna gde gresim ili kako bi ovo mogao da resim? Cak se i rimuje :D
raskaci internu tastaturu .. ako i sa raskacenom tastaturom OnScreenKeyb zajebava i brljavi .. moraces u servus na promenu KBC chipa .. ili zivi sretno sa USB tastaturom
:: :: :: :: Prilicno sam siguran da kabl ukljucujem na jedan jedini moguci nacin i da to radim dobro.. :: :: :: :: :: Koji je to način :: nadam se da oslobodiš flat kabl pa da ga tek onda izvlačiš (isto tako i za vraćanje :: :: postoji da ne oslobodiš kabl - i da ga izvlačiš `na silu :: i postoji da oslobodiš kabl pa da ga je lako izvući i vratiti :
Ok, dakle postoje 2 nacina - na silu i kako treba... al nije poenta da povredim komp vec da ga popravim. naravno da prvo oslobodim flat kabl, drugacije ne bi mogao ni da ga vratim u konektor :)
Ako je crko KBC necu ga ni menjati, prodacu komp na limundu za 99 dinara... pa ceo ovaj lap ne vredi pola tog chipa... ali vredi probati.
Jel ima neko ideju sta se desava ako OnScreenKeyboard radi bez interne tastature?
nisi razumeo Forda ..on je oobjasnjavao da POSTOJE 2 tipa konektora .. kod jednog se na silu izvlaci u uguravaka kabel .. a kod drugog postoji poluga koja oslobadja i zabravljuje kabel :)
jbg tvoja procena vrednosti lapa jeee apsolutno nebitna kada je u pitanju cena chipova na trzistu :) ..
dali si probao win tastaturu bez interne ?
:: :: :: :: :: :: :: :: :: Prilicno sam siguran da kabl ukljucujem na jedan jedini moguci nacin i da to radim dobro.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koji je to način :: :: nadam se da oslobodiš flat kabl pa da ga tek onda izvlačiš (isto tako i za vraćanje :: :: :: :: postoji da ne oslobodiš kabl - i da ga izvlačiš `na silu :: :: i postoji da oslobodiš kabl pa da ga je lako izvući i vratiti : :: :: Ok, dakle postoje 2 nacina - na silu i kako treba... al nije poenta da povredim komp vec da ga popravim. naravno da prvo oslobodim flat kabl, drugacije ne bi mogao ni da ga vratim u konektor : :: :: Ako je crko KBC necu ga ni menjati, prodacu komp na limundu za 99 dinara... pa ceo ovaj lap ne vredi pola tog chipa... ali vredi probati :: :: Jel ima neko ideju sta se desava ako OnScreenKeyboard radi bez interne tastature?
moguce da je sranje u tastaturi .. ili u konektoru .. sad bi bilo dobro da probas neku drugu tastaturu ! koju naravno nemas .. baci se na limundo u potragu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.