zanima me da li vredi ovoliko ovaj laptop, treba mi za jednu devojku posto zeli da kupi a ja mislim da nije mnogo s obzirom da je laptop u pitanju i da ne moze bas mnogo jeftinije od ovog....
cpu: intel dual-core na 1.6GHz ram: 1.5GB hdd: 80GB ekran: 15.4` grafika: integrisana 256mb ima dvd-rw, usb, wireless...
njoj ce to trebati samo za net, muziku, filmove itd..... ne planira nikakav ozbiljniji rad na njemu....evo i par slika na kojima se vidi da je na jednom mestu vrlo malo ostecen.....
Mada mislim da treba sakupiti jos malo para i uzeti nesto sto bi moglo makar win 7 da gura. Sve u svemu dobro je radice vecinom stvari normalno, mada mislim da ce biti problem. Ipak win xp polako ide u zaborav. Cim se pojavi win 8 vecina programa nece raditi na win xp. Mislim na te osnovne, kao sto je skajp, mozila, adobe flash i tako to. Win xp je vec otiso u zaborav kod majkrosofta. Elem za sto evra taj lap je super. Samo proveri da je doro ocuvan i da sve radi kako treba. Nemoj da trazis dlaku u jajetu ipak je samo sto evra.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Uzmi NETBOOK!!! Iste su specifikacije, stim sto mozes da uzmes NOV (ne koriscnjen) sa garancijom... Sigurno ce ti bolje radite nego ta masina, a i novo je novo... Ko zna koliko je dugo taj lap radio, moze da te sluzi dobro 1-2-3-4god, a moze da mu rikne HDD ili nesto drugo odmah sutra dan...
Poslusaj savet, sigurno ces bolje proci, a i sa netbook-om mozes da budes miran bar 3god...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.