Poklonio sam bratu ispravan laptop HP Omnibook xe4400, ali u delovima, pre nekih godinu dana. Ja sam iskreno hteo da ga prodam u delove sto se moze prodati, sto ne moze, da poklonim nekom servisu ili sta vec... Medjutim, dokon covek uzeo laptop i sad bi on da ga skopi sam. Dakle, nece da ga nosi u servis da probaju da ga sklope vec on hoce da se zanima i da proba to da uradi sam...
Pitao me je da mu nadjem negde neki manual ili neko uputsvo za sklapanje. Da li je tako nesto moguce naci na netu i da li tako nesto uopste postoji?
Ala je tesko guglati... Otkucaj ovo u Google-u: hp omnibook xe 4400 service manual i dobices PDF sa opisom rasklapanja racunaara. Sklapanje ide obrnutim redom.
Ala je tesko guglati... Otkucaj ovo u Google-u: hp omnibook xe 4400 service manual i dobices PDF sa opisom rasklapanja racunaara. Sklapanje ide obrnutim redom.
:: :: Poklonio sam bratu ispravan laptop HP Omnibook xe4400, ali u delovima, pre nekih godinu dana. Ja sam iskreno hteo da ga prodam u delove sto se moze prodati, sto ne moze, da poklonim nekom servisu ili sta vec... Medjutim, dokon covek uzeo laptop i sad bi on da ga skopi sam. Dakle, nece da ga nosi u servis da probaju da ga sklope vec on hoce da se zanima i da proba to da uradi sam.. :: :: Pitao me je da mu nadjem negde neki manual ili neko uputsvo za sklapanje. Da li je tako nesto moguce naci na netu i da li tako nesto uopste postoji :: :: Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.