Pošto veći deo godine provodi na terenu (apgrejduje nasipe po Vojvodini i Mačvi), firma je odlučila da se ipsrsi i kupi burazeru laptop za 500-600 evra. Potreban mu je za rad pre svega u AutoCAD-u i verovatno nekim sličnim programima. Koji lap biste mi predložili, pa da ja predložim burazeru, a on da predloži svojima u firmi?
610 je 520m samo rename su uradili ili sta vec , ja imam i3 i gt 540m i sve radi odlicno , ali ocu ipak zbog nekih sitnica da uzmem i5 ili i7 , ati graf. za laptop u tom ranku se ne isplati
ako još ko zna neki dobar model laptopa za gore navedene rabote, slobodno nek prodloži. Može i nešto za donju cifru, pošto ne verujem da će se firma zaleteti za najskuplji model.
jeste da su to novi lapici .. sa novim procesorima .. i puno harda i memorije .. ali to su najjeftinija djubrad ..
kako ce autocad na 13xx x 7xx rezoluciji ... ta je rezolucija vama dovoljna za net, film, igre ali za rad to je najgluplja rezolucija ikada izmisljena ..
znate sta je moj HP workstejsn sa 1680x1050 rezolucijom nasprem ovih novih flinja - ZVER
neka uzme bilo koji koji ima SXGA+ ekran pa na vise ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.