Pre svega,pozz svima na forumu,nov sam ovde i potrebna mi je vasa pomoc! Imam toplap iz naslova,kad stisnem dugme za ukljucivanje upale se sve lampice(proc. mem. i wifi)ali ekran ostaje totalno crn,znaci ne pojavljuje se apsolutno nista!prvo sam probao da ukljucim monitor na njega preko VGA konektora,ali se desava isto,monitor ostaje crn.Probao sam i CMOS reset preko dugmeta pozadi,probao sam i startovanje bez ukljucene baterije(one male za plocu)ali i nakon njenog vracanja se desava isto.Moze li neko da mi kaze u cemu moze da bude problem i kako da ga otklonim??? Hvala unapred na odgovorima!!!
izvadi mu baterju ... raskaci sa punjaca ... i tako bez struje u bilo kom obliku pritisni power dugme i drzi 30s .. ubodi AC adapter (bez baterje) i probaj da ga upalis .. ako nema slike i tada.. izvadi mem module i upali bez memorije .. ako ne pisti ... nesto se tu usmrdelo i morace na operaciju
Mozda.... ako je pod garancijom nosi na reklamaciju, u suprotnom odnesi u neki servis da pokusaju da urade nesto, ako ne uspeju nosi u jos neki, ako nema pomoci raskr*aj u delove i u oglase
Bez HDD ne vise od 60 eura, sa HDD ako je 160 GB do 80-100 EDIT: A to je onaj od 7` sa SSDom? Onda ni toliko... Za ceo neispravan ne mozes dobiti 50 eura...
F650GS Dakar
:: koliko mogu dobiti za kuciste,displey,RAM,punjac,wifi karticu,tastaturu..onako okvirne cene :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.