Asus pravi notebook-ove kojima ce se upravljati pomocu nekoliko stotina unapred definisanih pokreta: mahanje rukama, nogama, plazenje jezika...pucketanje prstima.
`Masi nozicama, kupacice moja...napravicemo cudo!` (a onda je razmahnuo svojim vrsnjakom po Kristini...).
Re: Kinect - Veliki Zli Bil je stvarno resio da unisti miseve i ostale glodare!
02.02.2012. 08:59
status: user broj poruka: 18996
daj bre torto, ovo je mozda za osobe sa invaliditetom, a mozda bi se fino uklopilo sa nekim apple proizvodom, cudi me da oni to nisu prvi osmislili
:: http://goo.gl/PHAV :: :: Asus pravi notebook-ove kojima ce se upravljati pomocu nekoliko stotina unapred definisanih pokreta: mahanje rukama, nogama, plazenje jezika...pucketanje prstima :: :: `Masi nozicama, kupacice moja...napravicemo cudo!` (a onda je razmahnuo svojim vrsnjakom po Kristini...).
:: radim u firmi gde 50% zaposlenih ima neki oblik deformiteta (što mentalnog što fizičkog) :: :: Dečko koji se obučava za dizajn nema jednu ruku i verujem da bi mu ova spravica mnogo pomogla. :: support normalit :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.